Emisija "PopTok", autora Pera Jovovića, privlačila je ogromnu pažnju proteklih meseci, a odabrani gosti podelili su svoja iskustva na različite teme koje se tiču društva, političke scene u Srbiji, ali i aktuelnih trendova.

Emisija „PopTok“, koja se prethodnih meseci emitovala na portalu Nova.rs, otišla je na zasluženi odmor, a dok čekamo nove goste i zanimljive priče, prisećamo se najzapaženijih momenata koji su privukli pažnju publike – ovoga puta tri žene, različitih zanimanja, iz različitih svetova, koje su u emisiji poslale snažne poruke.

PROČITAJTE JOŠ

Novinarke, autorke, muzičarke – bez zadrške komentarisale su bitne teme našeg društva i otvorile brojna pitanja.

U ovoj rekapitulaciji emisije, prisetite se svega što su u „PopToku“, prilikom vožnje Beogradom, rekle muzičke zvezde Senidah i Sajsi MC, ali i novinarka N1 bez dlake na jeziku – Žaklina Tatalović.

Tokom rekapitulacije protekle nedelje, prisetili smo se onoga što su pričali mnogobrojni glumci i glumice, ali i eminentni reditelji i ljudi iz sveta kulture i umetnosti.

Novu epizodu „PopTok-a“ možete gledati već sledećeg četvrtka, 29. juna, a gost će biti glumac, jedan jedini – Sergej Trifunović.

BONUS VIDEO:  Kako je Kesić pričao samo nekoliko dana pre protesta – Sve što smo saznali u PopToku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar