Tanja Savić rekla istinu o odnosu sa ocem svoje dece i poslala mu javnu poruku

Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Pevaica ispričala i šta Jovančević pita sinove kad se čuje sa njima.

Pevačica Tanja Savić gostovala je u emisiji „Premijera – Vikend specijal“ i tu govorila o odnosu sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem, kao i o njegovom odnosu sa sinovima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ono što nam stalno treba je taj neki unutrašnji mir, koji ja nemam. Pisalo se svašta u vezi Dušana i mene, primirlo se to, ne zove me, ne piše mi i to mi najviše odgovara. Nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga, jer sam takav roditelj koji bi voleo da ostane u kontaktu i sa drugom stranom, ipak mi imamo dvoje dece. Prosto je prinudno da pričamo i da pita za decu, da mu ja dajem odgovore i da se deca čuju s njim, ali on ne pita, on je taj koji ništa ne pita. Čuje se sa decom preko Snepčeta, ali vrlo retko“, rekla je Tanja.

"To je uglavnom ono: 'Da li vas neko povređuje, da li imate neke modrice?', takva su pitanja od njega, jer šta god da deca napišu, on uzme i skrinšotuje, ne bi li to iskoristio protiv mene na sudu. Mislim da je najpametnije, ako bude gledao ovu emisiju, želim da mu kažem da se opusti, da zove svoju decu, to će im mnogo značiti za dalju budućnost. Ne brine se on za mene, hvala Bogu", dodala je pevačica.

BONUS VIDEO: Tanja Savić napala novinara pre nastupa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.