Draško Stanivuković, Tanja Savić, kombo
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica otkrila koliko dugo su bili u ljubavi.

Pevačica Tanja Savić konačno je javno prokomentarisala svoj potez, kada je objavila fotografiju u venčanici i napisala da s nalazi u Banjaluci.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je tom prilikom priznala da joj je cilj bio da poremeti javnost, budući da se dugo piše o njenoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

„Jeste bio cilj da poremetim celu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, rešila sam da im malo uzvratim. Obukla sam venčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko venčanje, u crkvi se nisam venčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to pre deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to“, rekla je ona u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Istakla je i da sa Stanivukovićem više nije u kontaktu.

„Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtualno (smeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u venčanici, bolje da ne pričam dalje… Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on devojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir“, otkrila je pevačica.

„Lepo je imati nekog, a nemaš ga, i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, ne pravi ti pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve ja to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku“, zaključila je Tanja u emisiji.

BONUS VIDEO: Tanja Savić napala novinara pre nastupa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.