Tanja Savić o Milici Pavlović: Nije trebalo da se buni zbog pesme

Podeli:
Milica Pavlović i Tanja Savić
Foto: Arhiva

Pevačica se osvrnula na skandal oko pesme "Provereno" koju je Ana Nikolić "prisvojila" iako ju je Milica Pavlović uvrstila na svoj novi album.

Tanja Savić je govorila o odnosu sa Draškom Stanivukovićem i usput se dotakla sage oko pomenute numere.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa Draškom Stanivukovićem nisam u kontaktu. Priželjkujem još jedno venčanje, zašto ne, sa budućim izabranikom. Pozvala bih Milicu Pavlović i Anu Nikolić da mi pevaju… (smeh)“, rekla je Savićeva za Blic.

Potom je prokomentarisala sukob Milica Pavlović i Ane Nikolić.

"Šta mislim o skandalu njihovom? Pesma je prošla odlično, to je bitno. Mislim da Milica nije trebalo uopšte da se buni, pesma je hit, ona super izgleda, super peva. To niko ne može da joj uzme. Svi su tu na dobitku. Milica je ovim albumom demantovala sve ono loše što su joj mnogi govorili tokom godina. Ja volim borce, ona je borac", poručila je Tanja.

Pevačica je prokomentarisala i kako s eoseća u svom telu.

"Ja kad ulazim u vodu ogrnem se maramom i tek kad uđem u vodu bacim maramu, niko me neće videti u bikiniju ovog leta. Ja sam žena puna kompleksa. Sinovi mi traže pare, počeli su da izlaze u grad, al' samo do 10 uveče. Nikad mi ne govore da im nedostajem, mnogo mi je krivo zbog toga. Kad uđem u kuću sama kažem: "Majka je stigla", oni kažu: "Dobro", i odu da igraju igrice, ne primećuju me. U kontaktu sa ocem oni i jesu i nisu, šta da vam kažem. Njima fali otac. Teško mi je da im budem i otac i majka", zaključila je.

BONUS VIDEO: Tanja Savić zbog pitanja o Drašku Stanivukoviću pobegla od novinara

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar