Rasel Brend
Rasel Brend Foto:Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Voditelji GB News Bev Tarner i Endrju Pirs danas su se posvađali u programu uživo, iznoseći svoje mišljenje o slučaju glumca Rasela Brenda koji je optužen za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje od strane četiri žene.

Naime, tokom emisije je, Pirs, inače kolumnista „Daily Mail-a“, nazvao Tarnerovu „sramnom“ nakon što je ona Brenda nazvala „herojem“ na Tviteru, uprkos brojnim optužbama na njegov račun.

Tarnerova je u pomenutom tviru iznela tvrdnju da su „mediji establišmenta napali Brenda zbog njegovih otvorenih političkih stavova“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nastavi. Ovo dokazuje da pobeđuješ. Ti si heroj“, glasio je njen tvit, prenosi GB News.

Pirs je, reagujući na ovaj tvit, rekao: „Šesnaestogodišnja devojka se požalila da ju je ovaj čovek napao, dve žene su rekle da su silovane, a sve je više slučajeva koji se još otkrivaju“. Voditelj je koleginici rekao i da je „sramota to što radi“, ali se ona držala svoje priče.

Ipak, Bev Tarner je na to odgovorila da su „optužbe objavljene nakon što je glumac pokrenuo svoj Youtube kanal koji je usmeren protiv establišmenta“.

„On je pretnja svim ovim novinama. Zašto sada sve ovo? Zašto onda nisu zvali policiju?“, govorila je ona između ostalog, prenosi pomenuti medij.

Podsećamo, tvrdi se da se da su se navodni napadi dogodili između 2006. i 2013. godine, kada je Brend bio voditelj BBC radija 2 i Kanalu 4, pre nego što je postao holivudska zvezda. Pomenuti mediji su, kako su kasnije objavili, pokrenuli sopstvenu istragu povodom incidenata, a Tarnerova sada tvrdi da je u pitanju neka njihova „teorija zavere“.

BONUS VIDEO: