Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Rijana, Demi Mur, Aca Lukas
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN/EPA/PAUL BUCK/Vesna Lalić/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages

Poznate ličnosti često „polude“ zbog najobičnije paparazzo fotografije, ali zato im nije teško da priznaju u kakvom seksu uživaju, te koje su im omiljene poze i mesta za seks.

Anđelina Džoli je nevinost izgubila sa svega 14 godina, a kako je sama priznala u jednom intervjuu, to se dogodilo s njenim tadašnjim dečkom s kojime je u to vreme živela. Naime, Džolijeva je imala prilično težak period u ranim godinama, a o svom prvom seksualnom iskustvu je rekla:

PROČITAJTE JOŠ

„U trenutku kada sam želela da se osećam blizu njega, uzela sam nož i isekla ga, a onda je i on isekao mene.“

U drugom intervjuu, Anđelina je otkrila neke detalje o svom seksualnom životu: „Sviđa mi se osećaj dominantnosti, zbog toga se osećam sigurno“.

Foto: Maria Laura Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Demi Mur je u svojim memoarima „Inside Out“ otkrila kako su ona i njen bivši suprug Ešton Kučer u krevetu ugostili i treću osobu. Upravo tim iskustvom glumac je pokušao da opravda svoju kasniju neveru objasnivši kako je to bilo nešto što mu je pomutilo granice dozvoljenoga i na neki mu način dalo povoda da učini što je i učinio.

„Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlična mogu da budem, ali znam da je to bila greška“, rekla je Demi.

Između ostalog, ona je otkrila da joj je Ešton tražio da urinira po njemu, a ta pikanterija napravila je opštu pometnju u javnosti. Demi je priznala da i danas ima traume zbog braka s Eštonom.

Demi Mur i Ešton Kučer Foto: EPA/ANDREW GOMBERT

„Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa“, rekla je glumica.

Pevačica Dženet Džekson voli da kupuje seksualne igračke, čak i kada je u pratnji svojih čuvara. Dženet samu sebe smatra pravim stručnjakom, stoga se ne ustručava da odabere i nekoliko sočnih noviteta i za svoje prijateljice.

Dženet Džekson
Dženet Džekson Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

„Neretko kupim hrpu stvari za prijateljice, poput dilda, jer, kada ste na putu, upravo vam takve stvari trebaju“, otkrila je svojevremeno Dženet.

Tokom intervjua prethodnih godina Rijana je otkrila brojne seksi tajne.

Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Volim da budem pokorna, to mi je u spavaćoj sobi zaista zabavno. Činjenica da mogu biti ‘mala dama’, a da neko mnome vlada mi je totalno seksi. Volim da budem ‘kažnjavana’ i dobijem ‘po guzi’, a vezivanje mi je skroz uzbudljivo. Sviđa mi se kada se to događa spontano. Ponekad se igrice s lisicama i bičevima preterano planiraju pa sve izgubi svoju čar. Osim toga, kada još mora otići u drugu prostoriju po bič… Radije bih da se posluži rukama“, rekla je Rijana.

Džejn Fonda je takođe poput Demi u svojoj knjizi „My Life So Far“ progovorila o ovakvim izletima rekavši kako su ona i njen bivši suprug Rodžer u krevetu imati goste, ponekad i više od jedne osobe, ali i kako je ponekad i ona bila ta koja je inicirala ovakve izlete.

Foto: EPA-EFE/BRENDON THORNE

Ipak, priznavši kako je bila toliko dobra u skrivanju svojih emocija da je i konačno uspela da uveri samu sebe kako je to bilo nešto u čemu je uživala, otkriva kako je ovo jedan deo njenog života za koji bi joj ipak bilo draže da se nije dogodio.

Lejdi Gaga nije htela da iznosi nikakve sočne detalje, ali je intervjuu za radijski šou „Mojo in the Morning“ nagovestila o čemu se radi.

„Pa… možemo reći da jesam (učestvovala u seksu utroje). Ne želim da otkrivam previše. Mogu samo da priznam istinu“, zaključila je.

Foto: Christopher Polk / Shutterstock Editorial / Profimedia

Goca Tržan je otkrila da joj je za dobar seks najvažnija tehnika partnera – ali se tu nije zaustavila, pa je pribegla prilično detaljnom opisivanju svojih seksualnih afiniteta.

Goca Tržan
Goca Tržan Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Mogu da imam seks s muškarcem i kada bi me samo zadovoljavao prstom jer veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa, eksperimentisala sam, imala seks na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Možete da doživite orgazam i kada vas muškarac dodiruje prstima, dakle, sve je do tehnike. Nije strašno ako mu je mali, već ako ne zna kako da vas dovede do ludila. Što se tiče seksualnih pomagala, nisam ljubitelj, ali nemam ništa protiv da se ubace kao dodatna pomagala. Tako uvek bude zanimljivije“, otkrila je pevačica.

Nataša Bekvalac je svojevremeno govorila o seksu i otkrila da s vremena na vreme poseti seks šop.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Bila sam u seks-šopu, ali nisam kupovala, gledala sam. Iskreno, sve me je zanimalo što sam videla“, priznala je ona.

Aca Lukas je u svojoj autobiografiji otkrio brojne pikanterije, među kojima su se našle i one u vezi sa njegovim seksualnim životom.

„Bio sam nekoliko puta sa dve sestre, kao i sa majkom i ćerkom. A jednom prilikom sam u Beogradu bio sa advokaticom i njenom prijateljicom iz tužilaštva. Razgaćili se mi, trka po krevetu, noć odavno prošla. Zazvoni telefon. ‘Gde si’ pita neko. ‘Na suđenju’, odgovorim. ‘Kakvo suđenje, znaš li ti koliko je sati’, čudi se sagovornik. ‘Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata’, odgovorio sam i spustio slušalicu“.

Aca Lukas Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Lukas je otkrio i da je bahanalije pravio u hotelu u Parizu, zbog čega je izbačen.

„Svako veče sam priređivao žurke u predsedničkom apartmanu. Alkohol, droga, cigarete i seks, naravno. Na žurkama su bile žene svih rasa i boja. Dvanaest raspusnih devojaka i četiri muškarca. Pariz pruđa neviđene mogućnosti onima koji mogu da plate ludovanje. Hotel se orio od muzike, galame, cike, vike. Iz hotela su me izbacili zbog cigareta. Kažu zabranjeno pušenje. Našli su najbezbedniji način da ne bi i oni došli pod ozbiljan udar zakonodavstva“, napisao je Lukas.

BONUS VIDEO: Top 5 lepotica koje ne stare

Komentari

Svi komentari (0)