Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY, EPA-EFE/NINA PROMMER, EPA-EFE/Alberto Valdés

Seks revolucija u zabavnoj industriji je odavno prošla. Danas velike holivudske zvezde ne kriju svoje najintimnije i najbizarnije fetiše, već otvoreno govore o njima i koriste ih kako bi punili novinarske stupce. Pevač Riki Martin je tako izjavio da voli da urinira po svom suprugu, Lejdi Gaga obožava kada je grickaju, a Karmen Elektra voli seks igračke.

Naime, latino zvezda Riki Martin, nedavno je priznao da obožava da urinira po svom suprugu Džavanu Jozefu. On je u intervjuu za američke medije rekao da ga ništa ne pali toliko kao kada tokom seksa može da „počasti“ Džvana „zlatnim tušem“.

„Temperatura vode nije ni blizu tako topla kao temperatura tela. To je ono što me jako pali. Obožavam da piškim po njemu kada imamo seks“, rekao je on.

View this post on Instagram

Pasando a saludar. ¡Feliz semana mi gente!

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin) on

Pop zvezda Lejdi Gaga, takođe ima svoje uvrnute fantazije. Pevačica je javno priznala kako voli razne seksi kostime ali i da je grizu i ujedaju tokom seksa. Pored toga, Gaga je otkrila da često ostavi veštačke trepavice na jastuku svog partnera kako bi mu napomenula da je sa njim doživela nezaboravnu noć.

Rijana je izjavila da je mazohista. Pevačica je priznala da obožava kada je vezuju i bičuju. Ona je navikla da otvoreno priča o svojim tajnama iz spavaće sobe te joj nimalo nije bilo čudno što je javno rekla kako uživa kada joj nanose bol.

Karmen Elektra je priznala da obožava da posećuje razne seksi šopove i da kupuje igračke, poput lisica i raznih pomagala.

Za Skarlet Johanson, seks u krevetu je dosadan i prevaziđen. Prelepa glumica umesto toga obožava seks u kolima.

“Mislim da je seks u kolima strava i da donosi pregršt zanimljivosti nego dosadan seks u krevetu”, izjavila je ona.

Takođe je rekla da je nekoliko puta ispunila svoj najveći fetiš i dodala da obožava da je na zadnjem sedištu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.