Sajsi MC
Sajsi MC Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ovo niko nije očekivao.

Iako su prethodnu pesmu „Evrovizije“ pratile brojne kontroverze (mnogi se i dalje nisu pomirili sa činjenicom da je Ukrajina osvojila prvo mesto), interesovanje za najpopularnije muzičko takmičenje ne jenjava.

PROČITAJTE JOŠ

Neke zemlje su odustale od učešća zbog finansijskih tegoba uzrokovanih ratom u Ukrajini, ali Srbija nije na toj listi.

Među onima koji se nadaju plasmanu i predstavljanju naše zemlje na Evroviziji u Liverpulu nalazi se i Sajsi MC. Samo nekoliko dana pred završetak konkursa ona je predala pesmu koja je duet sa nekadašnjom zvezdom „Granda“ Savom Perovićem.

Njih dvoje su rešili da uđu u trku sa duetskom pesmom za koju je melodiju pisao Savo, dok je Sajsi uradila tekst. Oni su, inače, pre šest godina snimili duet „Derište“.

„Iskreno, sasvim slučajno i spontano je došlo do saradnje sa Sajsi. Imao sam melodiju i poželeo da mi ona piše tekst, jer sam znao da na takvu muziku samo ona može da napiše nešto dobro. Verovao sam joj i zaista je odradila maestralno“, otkrio je Savo i dodao:

„Osetila je pesmu, moju emociju, mene i oboje smo jako uzbuđeni i srećni.“

Savo Perović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kako je istakao, njih dvoje sada strepe da li će stručni žiri uvrstiti njihovu pesmu u takmičenje.

„Sada molimo Boga da će žiriju da se to svidi i da ćemo proći u dalje takmičenje. Imamo energičnu pesmu sa dobrom porukom. Vi ne shvatate koju tremu imam sada“, rekao je pevač za „Grand Online“.

BONUS VIDEO: Zagrljaj novinarke iz Ukrajine sa pobednicima Evrovizije