Haris Džinović sa suprugom Foto:E-Stock_caslav_vukojicic

U porodičnom domu na Senjaku, nastala je prava drama kada je Melina Džinović došla u vilu, nakon čega je Haris Džinović pozvao policiju.

Haris Džinović je prvi pozvao policiju u vili na Senjaku i prijavio da je njegova bivša supruga došla nepoznavana u njegov dom i da hoće da napravi problem.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo nakon toga je policija reagovala i stigla u dom Harisa Džinovića.

I Melina i Haris Džinović su bili u policijskoj stanici.

Ona je dala izjavu i kratko se zadržala, dok je Haris ostao nekoliko sati u stanici policije.

Prilikom dolaska u policiju Melina Džinović je izgovorila: „Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine“.

Inače, Haris Džinović jednom prilikom rekao je kako je njegova supruga imala 80 kilograma kada je ušla sa njim u brak, prenosi „Blic“.

„Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar sa 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško“, izjavio je pevač jednom prilikom.

Takođe, Melina je jednom prilikom ispričala da je Haris čovek kakvom svako može poželeti.

„Živim slobodan život bez ikakvih zabrana, ali Harija uvek pitam za sve. Pa, čak, i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio, to čovek može samo da poželi.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar