Foto: Amirh Hamzagić/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni život Harisa i Meline Džinović već danima je glavna tema na estradnom nebu. Nakon vesti o razvodu, poznati pevač je odlučio da iznese sav prljav veš iz njihovog odnosa koji je započet pre 22 godine.

Dok jedni tvrde da je ponašanje Harisa Džinovića – ponašanje povređenog muškarca koji ima potrebu da javno iznese sve što se dogodilo poslednjih par godina, drugi čekaju da se oglasi Melina i u javnosti ispriča svoju stranu priče.

PROČITAJTE JOŠ:

Haris Džinović je sinoć Blic televiziji dao veliku ispovest o životu sa Melinom, nakon koje je modna kreatorka upala u vilu i, prema pisanju domaćih medija, započela svađu sa bivšim suprugom.

Melina Džinović, Haris Džinović
Melina i Haris Džinović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Haris je u dogovoru sa advokatom pozvao policiju koja je u roku od par minuta došla u njihovu vilu na Senjaku, a onda ih i odvela u policijsku stanicu gde im je određena zabrana prilaska. Policija je Harisu oduzela pištolj za koji ima dozvolu, navodi Blic.

Vila Harisa Džinovića Foto:amir Hamzagić/Nova.rs

Nova.rs je danas posetila vilu poznatog pevača, a evo šta smo tamo zatekli.

Ispred vile je bio parkiran jedan od pevačevih automobila marke Mercedes sa francuskim tablicama, a na vili su bile spuštene roletne.

Vila Harisa Džinovića Foto:amir Hamzagić/Nova.rs

Luksuzna vila je izgleda kao da u njoj niko ne živi, a naš reporter Nemanja Vasiljević je pozvonio na interfon, kako bi stupio u kontakt sa pevačem ali odgovora nije bilo.

Još slika luksuzne vile pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović progovorila o zaradi svoje firme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare