Jelena Karleuša i Aleksandar Vučić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC

Pevačica Jelena Karleuša poslednjih dana zdušno podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iako je nekada bilo potpuno drugačije.

To što je Jelena promenila mišljenje ne bi bilo problematično da odjednom nije počela da proziva sve koji su protiv Vučića i da vređa ljude putem društvenih mreža i gostujući u emisijama.

Naime, iako je godinama zabranjena na televiziji „Pink“, sada joj je omogućeno da ipak dođe u emisiju „Hit Tvit“ kako bi stala u „odbranu“ Vučića i izvređala ljude koji su samoinicijativno izašli na proteste „Srbija protiv nasilja“ održane nakon dva stravična masakra koja su početkom meseca zadesila Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je u pomenutoj emisiji, između ostalog, napala glumce koji su ove proteste podržali i rekla da „ne treba da glume u serijama koje finansira državna firma Telekom ako će da protestuju protiv Vučića“. Ova njena izjava naišla je na burne reakcije, budući da nikome nije jasno zašto ljudi ne bi smeli da imaju pravo na sopstveno mišljenje ukoliko ih plaća država.

Njeno prepucavanje sa glumcima i drugim javnim ličnostima nastavilo se na društvenim mrežama, a Karleuša je bizarnom objavom na Instagramu pokušala da „spreči“ proteste Srbija protiv nasilja koji su nedavno ponovo održani.

Naime, ona je lupala šerpom i prizivala kišu, a onda sva mokra i pokisla pevala pesmu Seke Aleksić „Crno i zlatno“, provocirajući koleginicu koja je otvoreno podržala proteste.

Ona je i Bogoljuba Karića isprozivala zbog toga što je lajkovao jedan Sekin tvit i optužila ga za svoj razvod od Bojana Karića, ali i mnoge druge stvari jer je, prema njenoj proceni, ovime „izdao Vučića“.

Foto: Instagram/karleusastar

Jelena se ni ovde nije zaustavila, nego je poslanicu Mariniku Tepić izvređala na nacionalnoj osnovi, iako godinama tvrdi da se zalaže za mir i ljubav i da ne želi da među ljudima postoje bilo kakve razlike. Ona je, između ostalog, Mariniku javno, putem Instagrama, upitala kako se izjašnjava, kao Srpkinja ili Rumunka, što je po rođenju. Uz to je istakla da, ukoliko se Marinika izjašnjava kao Rumunka, u Srbiji može da se bori samo za prava rumunske manjine.

Foto: Instagram/karleusastar

Karleuša je sada, ponovo na Instagramu, objavila prilično nepristojnu poruku punu psovki i potvrdila da je svim srcem uz Aleksandra Vučića.

„Imam potrebu da se obratim celokupnoj javnosti zbog velikog uznemirenja koje su moje reči i postupci izazvali. Izvinjavam se svima kojima su moji stavovi naneli bol i razočaranje. Politika stvarno nije nešto čime ja kao umetnik treba da se bavim i ja, suštinski, nikada nisam bila neko ko podržava Aleksandra Vučića. I shvatila sam da sam pogrešila jer nisam na pravi način stala uz moj narod“, pisala je Jelena.

Foto: Instagram/karleusastar

„I zato imam da izjavim: Sada apsolutno podržavam Aleksandra Vučića! Vučiću, kralju! Super faking staru! Je*i, ne vadi! E, tako. Ja nisam pi*ka, bre“, zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša pevala deci u Beogradu