Foto:TANJUG/ RADE PRELIĆ, Mladen Šurjanac/RAS, Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic,Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša u poslednje vreme silno podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iako nekada i nije bilo baš tako.

Ipak, Jelena sada putem društvenih mreža, gostovanjima u emisijama i na razne druge načine  iskazuje simpatije prema Vučiću i vređa sve one koji imaju drugačije mišljenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je sada na Instagramu isprozivala i Bogoljuba Karića zbog navodne izdaje aktuelnog predsednika Srbije.

Naime, Karić je reagovao na tvit pevačice Seke Aleksić koja je objavila snimak sa protesta „Srbija protiv nasilja“. On je napisao: „Seka kraljica“, što je bilo dovoljno da se Karleuša obruši na njega.

Iako je Bogoljub objasnio da je njegova reakcija samo izraz podrške „dugogodišnjoj prijateljici“, te da nema ni reči o izdaji, Jelena ga je bez blama optužila i za svoj razvod od prvog supruga Bojana Karića, ali i mnoge druge stvari.

„Bogoljub Karić. Još jedna bizarna priča pored mnogih koja se dešava ovih dana u našem društvu jeste izdaja Bogoljuba Karića. Izdao je upravo onog koji mu je pružio šansu da se vrati u zemlju pošto ga je prošla vlast prognala. Jedan bizaran tvit ne baš inteligentnog, ali vrlo perfidnog oportuniste na još bizarniji tvit nesvesne pevačice, ogolio je suštinu. Srbi su izdajnici. Srbi lojalni nisu i Srbin Srbinu zabija nož u leđa. Pogotovo ako su ta leđa čoveka koji ti je spasio debelu, masnu, milijardersku g*zicu. Moje mišljenje o Bogoljubu neću rafalno ispaliti, jer imam obzira prema Bojanu Kariću. Mom bivšem mužu. Volela sam ga i poštovala sam njegovog pokojnog oca Sretena“, počela je Karleuša.

Foto: Instagram/karleusastar

„Bogoljub Karić je čovek koji je uradio sve da se od Bojana razvedem. Namestio je telohranitelja da nam dođe na vrata u 7.15 ujutru i pokaže poruke koje nikada nisam poslala. Bogoljub je bio vlasnik mobilne telefonije. Bila sam nemoćna. Moj tadasnji muž je poverovao ‘strika Bogiju’ jer su ‘sve pevaljke k*rve’. Telohranitelj je dobio auto, kako sam čula. Ja sam dobila medijski linč i razvod“, nastavila je pevačica.

„Bojana nikada nisam prevarila. Neka je Bojan zdrav i živ i njegova divna porodica. Ali Bogoljub?! Koji mi je dovodio Cecu da mi se smeje ispred nosa na porodičnim slavama, iako je tu sedeo i moj otac koji ju je uhapsio u ‘Sablji’ zbog šurovanja sa ubicama premijera? Taj moralni kodeks nema. Naravno da je zabio nož Vučiću u leđa. Takvi uvek zabijaju nož u leđa svedoka njihove prošlosti, korumpiranosti i ljigavštine“, zaključila je Jelena Karleuša na Instagramu.

BONUS VIDEO: Karleuša: Zvaću Vesića da bude deda mraz i da deli poklone na mom nastupu