Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Miloš Rafailović

Kriminalac i redovni učesnik rijalitija Zadruge odabran je da bude specijalni gost jutarnjeg programa televizije Pink.

Kristijan Golubović ukazao se ovog jutra na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, na kojoj je dobio šansu da govori o svojim prethodnim kriminalnim radnjama.

PROČITAJTE JOŠ

Voditeljka Jovana Jeremić i uredništvo „Novog jutra“ samouvereno je procenilo da bi promocija kriminala u nedelju ujutru bila prigodna opcija za narod, te su tokom sat i po vremena razgovora mogle da se čuju brojne priče iz Golubovićevog života.

Kristijan je u nekoliko navrata rekao da je on „uzor i legenda za prave mafijaše“, kao i da je osuđivani kriminalac i višestruki silovatelj Ljuba Zemunac bio dobar jer „nije pio i pušio“.

Foto: Printscreen/TvPink

Pinkov sistem vrednosti najbolje je prikazan na sredini razgovora, kada je Jovana Jeremić Golubovića nazvala „zapadnjačkim Robinom Hudom“.

„Ti si pljačkao na zapadu, pa trošio u Srbiji. Bio si Robin Hud tog vremena, kao i dosta kriminalaca tog vremena, mada ja njih nikad ne zovem tako“, rekla je Jeremićeva uz osmeh na licu.

Golubović je u jednom trenutku istakao i da ga je Velja Nevolja „uvek poštovao“.

„Ako ste s Veljom bili dobri, niste se je*ali u du*e“, rekao je Golubović, a na tu konstataciju Jovana Jeremić nije reagovala, niti ga je opomenula da takav rečnik nije dozvoljen.

Voditeljka je pre puštanja reklama ponosno istakla da nijedna televizija u tom trenutku nije gledanija.

BONUS VIDEO: Dragana Katić o Jovani Jeremić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare