Dragana Kosjerina Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka se nedavno našla u centru skandala kada je na sednici Upravnog odbora RTS-a, predsednik UO, Branislav Klanšček, istakao da smatra neprimerenim da se kadrovi sa njenog venčanja prikazuju u emisiji "Jedan dobar dan".

Reč o ekskluzivnim snimcima koje je Dragana ustupila svojoj medijskoj kući, s obzirom na to da novinari ni predstavnici medija nisu bili pozvani, niti imali pristup samom činu venčanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Voditeljka je sudbonosno „da“ izgovorila svom dugogodišnjem partneru Bojanu Perduvu, koji je po struci stomatolog. Ona je ranije otkrila da su se upoznali kada je došla u njegovu ordinaciju kao pacijent, a ubrzo su shvatili da su rođeni jedno za drugo, te je prvi sastanak trajao deset sati.

Verili su se već naredne, 2019. godine, a ove odlučili i da ozvaniče vezu. Pre nešto više od mesec dana, oni su prvo organizovali crkveno venčanje u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, kada se Dragana pojavila u raskošnoj beloj venčanici sa dugim šlepom, a spekulisalo se da je za nju dala oko 10.000 evra. Sledeći dan odlučili su da organizuju i građansko venčanje u jednom beogradskom hotelu, a među stotinak zvanica bile su i neke od Draganinih kolega, poput Jelene Simić, Kristine Radenković, Sandre Perović, direktora RTS-a Dragana Bujoševića.

Kako ni voditeljka, a ni njen partner ne vole da eksponiraju privatan život, fotografija sa venčanja je vrlo malo, ali je RTS dobio ekskluzivne snimke, koje je emitovao u emisiji „Jedan dobar dan“.

Ovo se nije dopalo predsedniku Upravnog odbora RTS-a, Branislavu Klanščeku, koji je na nedavnoj sednici pod tačkom „razno“ govorio o toj temi, a mi vam u nastavku prenosimo šta stoji u zvaničnom saopštenju objavljenom nakon sednice.

„Na kraju izveštaja, predsednik Upravnog odbora Branislav Klanšček je rekao da ga je obavestio predsednik Programskog saveta da je na sednici Saveta pod tačkom ‘Razno’ bilo reči, a da se i on saglasio i da smatra da je prikazivanje svadbe Dragane Kosjerine u okviru emisije ‘Jedan dobar dan’, kao i objavljivanje svadbe, slika na sajtu RTS-a, hvatanje bidermajera itd. za žutu štampu, da nije za RTS. Da smatra da je to zloupotreba javnog prostora i da to svakako nije javni interes građana. Rekao je da je tim povodom razgovarao sa glavnim i odgovornim urednikom Informativnog programa, koji mu je rekao da on to nije dozvolio“, piše u zapisniku koji je objavljen na sajtu RTS.

Bonus video: 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare