Foto: Goran Srdanov

Pevačica je osim po savršenom glasu poznata i po besprekornom izgledu, a za to su zaslužni trening i ishrana.

Za njenu savršenu liniju i manje od 60 kilograma zaslužni su redovan trening, ali posebna ishrane:

PROČITAJTE JOŠ

Dozvoljene su sve vrste mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2,5 l dnevno), piše Wanted.

Ne sme da se jedete bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

Nataša Bekvalac Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, uzme se kašika meda ili integralni keks. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Reč je o planu ishrane koji efikasno topi masti, a ukoliko se, kao što to radi pevačica, kombinuje sa aktivnim treningom, može se izgubiti čak deset kilograma za mesec dana.

BONUS VIDEO: TOP 10 najsmešnijih izjava Nataše Bekvalac

Komentari

Svi komentari (0)