Foto: EPA-EFE/Nigel Roddis, EPA-EFE/JUANJO MARTIN, E-Stock/smart art

Nakon brojnih skandala, popularni pevač Darko Lazić rešio je da se podvrgne intervenciji, kojom su pre njega mnoge poznate ličnosti pokušale da reše probleme zavisnosti.

Naime, Darko je pre par godina doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedva ostao živ.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, ni ovo veliko iskustvo nije uticalo na njega da promeni loše navike, pa je nastavio po starom.

Lazić je nedavno priveden zbog bahate vožnje, pod dejstvom alkohola i narkotika. Ovo je samo jedan u nizu incidenata folkera, a zbog toga što je sklon porocima, izgubio je već prethodno porodicu, a sada i partnerku sa kojom je planirao brak.

Da bi se rešio ovog problema i počeo da živi mirnijim životom bez skandala, Darko je na nagovor prijatelja rešio da promeni krv u Švajcarskoj, a ovo će ga koštati 25.000 evra.

Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

I pre njega, mnoge javne ličnosti su se rešile za ovu intervenciju, kako bi izašle na kraj sa porocima.

Kit Ričards i njegov kolega iz benda Mik Džeger, poznati su po intrigantnom životu i zloupotrebi supstanci. Međutim, za njihov dugi životni vek, kako pišu mediji, zaslužna je upravo ova intervencija. „Rolingstonsi“ su, kako se navodi, redovno menjali krv kako bi čistili organizam od prekomerne upotrebe alkohola i droga.

Keith Richards Kit Ricards
Kit Ričards Foto:EPA-EFE/WARREN TODA

Bez obzira na brojne tvrdnje kako se slavni muzičari redovno odlučuju za ovu intervenciju, i Ričards i Džeger su svojevremeno negorali ove priče.

Mick Jagger, Mik Džeger
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Ipak, ovo nisu izolovani slučajevi. I u našoj zemlji poznati su videli rešenja za probeleme sa porocima uprao u promeni krivi.

Glumac Igor Pervić je u više navrata javno pričao kako se skinuo sa heroina. Igor je imao ozbiljnih problema sa bolešću zavisnosti i zloupotrebom narkotika. Pošto je bio heroinski zavisnik, glumac je rešenje video u promeni krvi, a ovoj intervenciji se podvrgao u Londonu.

„Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu“, ispričao je svojevreno Pevrić, koji je preminuo u 59. godini, nakon što je oboleo od karcinoma.

Igor Pervić, Foto: E-Stock Aleksandar Bačlija

Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović proveo je skoro tri meseca na lečenju u Nemačkom gradu Flenzburg kod Hamburga. Postojale su brojne priče o razlozima njegovog odlaska na ovo lečenje, a kako se tada navodilo, Mitrović je prvo završio u bolnici u Beogradu, gde je bio u jako lošem stanju. Pretpostavlja se da je Željko upravo, kao i poznate svetske zvezde, bio na pomenutoj intervenciji. Po povratku u Srbiju, Željko je delom opisao svoje lečenje.

„Imam novu koštanu srž, imam novu krv, tako da se u principu osećam kao beba. Moram da primim vakcine koje svaka beba primi. U principu sam u punom pogonu, energetski odlično stojim, mogu da kažem da sam u potpunosti ozdravio“, rekao je tada Mitrović.

Foto:Goran Srdanov

BONUS VIDEO: Svi skandali Darka Lazića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare