Foto: EPA-EFE/GREGOR FISCHER, INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia, EPA-EFE/PAUL BUCK

Ove poznate žene su u nekom periodu bile glavna tema svetskih medija, jer su nakon veza sa muškarcima shvatile da ih privlače žene, a neke su se i venčale sa osobama istog pola.

Sintija Nikson, najpoznatija po ulozi Mirande u seriji i filmu “Seks i grad“, imala je nesvakidašnju ljubavnu priču. Ona sada ima 56 godina, a već deset godina je u braku sa svojom izabranicom, Kristinom Marinoni.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon uspeha u pomenutoj seriji, Sintija je glumila i u mnogim filmovima, pa se zbog popularnosti znalo i dosta toga o njenom privatnom životu.

Sintija je od 1988. do 2003. godine bila u braku i vezi sa učiteljem Denijem Mozesom, sa kojim ima dvoje dece. Ipak, glumica je u jednom trenutku zavolela ženu i tada se njen život promenio.

Sintija Nikson uvek je otvoreno govorila o svojoj seksualnosti, pa je tako podelila sa javnošću i kako je izgledalo kada je dugogodišnjem partneru Deniju rekla ovu informaciju.

„Čim sam osetila nešto prema svojoj voljenoj i bila sigurna da to nije samo flert, pozvala sam ga telefonom i ispričala mu sve. Nas dvoje smo oduvek bili prijatelji i on me je apsolutno podržao u tome. Moja baka je lezbijka i moj brat od strica je homoseksualac, pa je mi je rekao da je to očigledno normalno u našoj familiji“, rekla je on kroz smeh i priznala da nikada pre Kristine nije ni poljubila ženu:

„Ne osećam da sam se promenila. Ceo život sam bila s muškarcima i nikada se do tada nisam zaljubila u ženu, niti je poljubila. Ipak, kad se jesam, nisam to smatrala čudnim. Ja sam samo žena koja se zaljubila u drugu ženu“, rekla je tada, ali se 2012. deklarirala kao biseksualka.

Sa suprugom Kristin Marinoni glumica je od 2004. godine, verile su se 2009. godine, a tri godine kasnije održano je njihovo venčanje u Njujorku, i to godinu dana nakon što je Marinoni rodila njihovog sina Maksa Elingtona.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Rebel Vilson nedavno je priznala da voli žene. Tokom njene dosadašnje karijere pisalo se o mnogim njenim vezama, ali nikada sa ženom. Medijski je najviše bila ispraćena njena ljubav sa Džejkobom Bušom.

Australska glumica je u junu otkrila da je u vezi sa Ramonom, dizajnerkom odeće i nakita i vlasnicom brenda „Lemon Ve Limon“.

„Mislila sam da tražim svog Diznijevog princa… Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo sve ovo vreme bila Diznijeva princeza“, napisala je tada glumica, a nekoliko meseci kasnije su se verile i dobile dete, ćerkicu Rojs Lilijan.

Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Porša de Rosi je od 2008. godine u braku sa popularnom voditeljkom Elen de Dženeris. Pre toga, ona je bila samo u vezama sa osobama suprotnog pola. Naime, dugo je skrivala svoju seksualnu orijentaciju. Prolazila je kroz teške periode, čak se borila sa depresijom i problemima vezanim za poremećajem u ishrani.

Jedno veče je bilo presudno u njenom životu. Naime, na jednom društvenom događaju, ugledala je Elen u koju se zaljubila na prvi pogled. Njih dve se danas bore za podizanje svesti o gej parovima, jer te godine kada su one stupile u brak to je još uvek bila tabu tema i nailazile su na osude javnosti.

Elen Dedženeris i Porša de Rosi
Elen Dedženeris i Porša de Rosi Foto:EPA/JOE CASTRO

Kristen Stjuart proslavila se ulogama u filmovima „Sumrak sage“. Ona se tada upoznala sa kolegom Robertom Patinsonom, sa kojim je bila u emotivnoj vezi, baš kao i na malom ekranu.

Tu vezu prekinula je glumičina afera sa rediteljem Rupertom Sandersom.

Kasnije je otkrila da je interesuju i žene, te je sada već duže vreme sa svojom partnerkom Dilan Mejer.

„Venčaćemo se, stvarno ćemo to uraditi. Htela sam da me baš ona zaprosi, pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dilan je to učinila“, ispričala je ushićena glumica nakon prosidbe.

Foto: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica Demi Lovato je pre par godina objavila da je raskinula sa glumcem Maksom Ehrikom, svega dva meseca nakon što ju je zaprosio. Mislila je da će naći sreću nakon dve teške godine koje je prošla, tokom kojih se predozirala i jedva ostala živa, ali se prevarila.

Nakon toga ona je odlučila da prizna da voli isti pol. Demi je izjavila da je čudi što njeni obožavaoci nikada nisu shvatili da njene pesme nisu pisane samo za muški rod.

Ispričala je kako je sklonost ženama otkrila davno, kad je pogledala scenu vrućeg poljupca između Sare Mišel Gilar i njene partnerke sa seta Selme Bler u filmu „Okrutne namere“ i da je za nju to bio trenutak kada je shvatila kako bi i ona želela da to proba.

„Ne vidim ništa loše u eksperimentiranju. Odlučila sam da ovo otkrijem javno. To je prvi put da su to čuli i neki od članova moje porodice. Postala sam hrabrija, jača, i jednostavno mi je bilo mučno da krijem svoju pravu prirodu“, rekla je Demi tada.

Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Glumica En Hejš preminula je letos, nedelju dana nakon užasne saobraćajne nesreće. Ona je takođe bila izabranica Elen Dedženeris. U mladosti je volela muškarce, da bi 1997. godine otpočela vezu sa voditeljkom. Bile su zajedno tri godine, a tada je Hejš govorila kako je zahvalna Harisonu Fordu, koji je nastavio sa produkcijom filma „Šest dana, sedam noći“, uprkos homofobičnoj reakciji na njenu vezu.

Zanimljivo je to da su kasnije veze En Hejš bile sa muškarcima.

Hejš se 2001. udala za kamermana Kolemana Lafuna, sa kojim je dobila sina. Brak je okončan razvodom, a 2009. je dobila sina sa Džejmsom Taperom, njenim kolegom u filmu „Men in Trees“.

BONUS VIDEO: Top 10 najskupljih razvoda

Komentari

Svi komentari (0)