Ovaj seksi trio je muška verzija Hurricane: „Ne smeta nam poređenje“ VIDEO

Showbiz 15. maj 202221:13 > 29. maj 2022 20:22
Podeli:

Momci iz gupe Klon otkril su nam u kakvim su odnosima sa Sanjom, Ksenijom i Ivanom.

Fantastičan spoj nove grupe „Klon“, koju čine blizanci poznati influenseri i modeli Stanko i Stanoje Budimkić, kao i poznati producent Nemanja Antonić, oduševio je publiku prvom numerom „Amiga“, koja je objavljena pre nekoliko dana.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nas trojica smo kao klonovi. Nemanja nam je kao izgubljeni brat. Sudbina nas je spojila a pesmu je Nemanja prvo namenio sebi međutim počeli smo da se družimo i na kraju smo se zajedno spojili. Zbog internih fora dad ličimo odlučili smo da našu grupu nazovemo ovako“ , izjavili su oni.

Stanko i Stanoje su, pre odluke da osnuju „Klon“, imali zavidne karijere u svetu modelinga, a na društvenoj mreži TikTok prati ih više od 350.000 ljudi. S druge strane, njihov do skoro „izgubljeni brat“ Nemanja nizao je uspehe na muzičkoj sceni, a jedan od većih je taj što je stvorio pesmu „Loco, loco“, sa kojom su nas devojke izgrupe Hurricane predstavljale na pesmi Evrovizije.

Pitali smo momke kako komentarišu raspad grupe Hurricane kao i konstatno poređenje na internetu između ove dve grupe.

"Nismo planirali da nas povezuju sa devojkama iz Hurricane-a. Imponuje nam što nas porede one su vrhunske devojke. Žao nam je što se grupa raspada, ali one znaju šta rade. Ko zna šta će da se desi do septembra ima vremena. Možda izdamo i duet sa njih tri", rekli su oni.

Ceo intervju pogledajte u videu iznad teskta.

BONUS VIDEO: Hurricane: Niko nije očekivao baladu od nas, priželjkivale smo je

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.