Bolji život serija Foto:printscreen/RTS

Otkrila i zbog čega nije prihvatila da glumi u ovoj seriji.

Serija „Bolji život“ prikazivala se u periodu od 1987. do 1991. godine i brzo je ušla u legendu, a sa jednakim interesovanjem se prati i decenijama kasnije kada se reprizira.

PROČITAJTE JOŠ:

Glavni junaci ove serije su legende našeg glumišta, a jedna od njih je i Svetlana Ceca Bojković koja je glumila Emiliju Popadić.

Protest ispred Vlade Srbije, ekološki ustanak, ekologija, protest protiv Rio Tinta, Rio Tinto
Svetlana Ceca Bojković Foto: Nemanja Jovanoć/Nova.rs

Ipak, ova uloga nije bila namenjena njoj, već njenoj koleginici Dari Džokić, ali ju je ona odbila.

Kako je kasnije objasnila, imala je mnogo obaveza u pozorištu, te zbog toga nije mogla da prihvati ponudu reditelja Aleksandra Đorđevića i scenariste Siniše Pavića.

Zdravo misli Dara Džokić
Dara Džokić Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

„Odbila sam ‘Bolji život’, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam tada mnogo u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jedan svog postupka. Tako je trebalo da bude“, ispričala je Dara u jednoj emisiji.

Dara Džokić se na televiziji pojavila u seriji „Povratak otpisanih“, a do sada je odigrala veliki broj uloga, kako na televiziji, tako i u pozorištu.

Dve i po decenije je bila u braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem koji je preminuo 2009. godine, a upoznali su se u Klubu književnika.

BONUS VIDEO: Svetlana Ceca Bojković o Žarku Lauševiću

Komentari

Svi komentari (1)