Zdravo misli Dara Džokić
Dara Džokić Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Glumica iskreno o odnosu sa suprugom.

Dara Džokić je je dve i po decenije je bila u braku sa čuvenim novinarom Bogdanom Tirnanićem koji je preminuo je 2009. godine, a ona njegovu smrt nikada nije prebolela.

PROČITAJTE JOŠ

Bogdan i Dara su se upoznali u Klubu književnika, a prema brojnim tvrdnjama to je bila ljubav na prvi pogled.

„Pojavio se tačno kada je trebalo. Ja sam ga upoznala tako što sam ga čitala i nisam ni sanjala da ću se zaljubiti. Bila sam mlada, dosta toga me je naučio i rekla bih da me je na neki način dovršio. Umela sam da prepoznam ono što meni treba u životu. Naučio me je šta je sloboda mišljenja i da je suština u tome da imaš svoj ugao, i da je način na koji ti posmatraš stvari ono što je dragoceno“, pričala je svojevremeno i dodala:

„Fenomenalno je pisao o životu, filmu i politici. Pisao je mnogo, svakodnevno, i to mu je bilo kao disanje. Dopunjavali smo se i indirektno uticali jedno na drugo. Bio je filmski kritičar, ali o meni nikada ništa nije hteo da kaže. Kad bih ga pitala šta misli, govorio je da prema meni nije objektivan. Vrlo dobro smo se razumeli i kada nismo razgovarali. Razumeli smo se u ćutanju, na pogled, a to je najlepše u jednom odnosu“, ispričala je glumica svojevremeno.

BONUS VIDEO: Top 5 glumačkih parova u Srbiji

Komentari

Svi komentari (0)