Foto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia,printscreen Instagram/raznatovicanastasija/oliveragudelj

Porodica Gudelj ima svoja pravila.

Nemanja Gudelj dodatnu popularnost je dobio nakon što je obelodanjeno da je u vezi sa Anastasijom Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je da je mlada pevačica velika podrška svom izabraniku, ali i da nije u najboljim odnosima sa njegovom porodicom. Doduše, na početku veze je sve bilo bajno, te je za Anastasijin rođendan u maju cela porodica Gudelj bila gost u vili Ražnatovića.

Međutim, pre nekoliko meseci pojavile su se spekulacije da postoje određeni problemi između Anastasije i porodice njenog dečka, odnosno između Nemanjine majke Olivere i njegove sestre Vanje. Prvo su njih dve letos otpratile lepu pevačicu i njenu majku Cecu Ražnatović sa Instagrama, a onda je situacija eskalirala.

Naime, Anastasija je na Svetsko prvenstvo u Kataru došla kao podrška Nemanji, ali na tribinama nije sedela sa njegovom majkom i sestrom. Navodno joj je zasmetalo što su njih dve bile u neposrednoj blizini Duška Tošića, supruga Jelene Karleuše.

Ubrzo potom na red je došao Sveti Nikola, krsna slava Ražnatovića. Nemanja zbog profesionalnih obaveza nije mogao da prisustvuje, ali je Anastasija želela da iskoristi priliku i poboljša odnose sa Oliverom i Vanjom, te ih je pozvala. Međutim, njih dve se nisu pojavile, a isto veče iskoristile za neki drugi izlazak.

Kako prenosi izvor za „Star“, ženski deo porodice Gudelj Anastasiju smatra previše modernom za njihove pojmove. Kod njih glavnu reč vode najstariji, a pevačica im ne odgovara jer želi da ima vezu kao i sve devojke njenih godina, dakle, bez mešanja porodice.

Ranije se pisalo da je Oliveri i Vanji smetalo to što je Anastasija insistirala da ona i Nemanja idu na odmor sami, pošto su navikle da mnogo vremena provode sa njim. Gudeljevi su čak navodno svojevremeno donirali novac za izgradnju crkve u Holandiji, i to kako bi okajali grehe predaka, te osigurali sebi sreću.

Ipak, o ovome nisu želeli da govore u javnosti.

„Istina je da Nemanja i Dragiša (otac fudbalera, prim. aut.) ako je suditi na osnovu fizičkog izgleda izgledaju vrlo urbano, ali u njihovoj kući slušaju se otac i majka. Oni se pitaju u svemu pa su se svi složili, kada je Nemanja imao ponudu da igra i za reprezentaciju Holandije da se opredeli za Srbiju, gde ih sve srce vuče“, rekao je izvor za Star, međutim, kako stvari stoje, otac i brat se fudbaleru ne mešaju u vezu, već to rade isključivo sestra i majka.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović na Hello žurki