FOTO: Printscreen/Youtube/Hayu

Promenila je lični opis i ne namerava da stane.

Nataša Kraun je bivša manekenka poznta po svojoj ogromnoj zadnjici, a nazivaju je i Srpkinjom sa najvećom pozadinom, budući da vuče poreklo iz Srbije. Međutim, velika zadnjica nije došla sama od sebe, a Nataša se godinama trudi da ona bude što veća.

PROČITAJTE JOŠ

Visoka je oko 178 centimetara i ima 135 kilograma, dok obim bokova iznosi neverovatnih 182 centimetara. Cilj povećanja zadnjice jeste kako bi se osećala „moćno i se*si“, a uzor joj je čuvena starleta Kim Kardašijan, piše Kurir.

Osim estetskih operacija, Nataša koristi i druge metode koje utiču na obim njene zadnjice. Nime, dnevno unosi preko 6.000 kalorija kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše. Ona je otkrila i da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno.

„Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dvnevno, a mora i puno da se vežba“, rekla je ona jednom prilikom.

Želja da drastično promeni svoj izgleda javila se čim je kročila u dvadeste godine. Već sa 20 imala je prvu estetsku operaciju.

FOTO: Printscreen/Youtube/Hayu

Mnogi misle da je Nataša preterala, te da je pre intervencija bolje izgledala, no nju takvi komentari ne pogađaju. Svoje telo uspela je da unovči prodavajući svoje slike i snimke fanovima širom sveta.

„Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija“, otkrila je ona.

Dok je drugi osuđuju, ona veruje da je pravi primer drugima jer je drugačija i posebna.

„U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene“, rekla je.

Osim što je uradila zadnjicu, Nataša je imala i estetske intervencije na licu. Uradila je usne i jasgodice. Takođe je i promenila boju kose, te iz plavuša prešla u crnke.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih crnki