Foto: Tanjug/AP Photo/Christian Palma

Incident na koncertu grupe "Guns N' Roses".

Pevač benda „Guns N’ Roses“, Eksl Rouz, oglasio se povodom incidenta koji se dogodio na njihovom koncertu u Adelajdu u Australiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, on je u jednom trenutku bacio mikrofon u publiku, a isti je pogodio u glavu jednu ženu iz publike i naneo joj povrede.

Eksl je tim povodom rekao da će prestati sa bacanjem mikrofona u publiku, što je bila njegova tradicija proteklih 30 godina.

„Očigledno ne želimo da još neko bude povređen ili da se na bilo koji način nešto loše desi na našim koncertima. To što smo bacali mikrofon u publiku preko 30 godina postala je tradicija i fanovi su voleli što imaju tu mogućnost da mogu da uhvate mikrofon“, rekao je Rouz stranim medijima.

Rebeka Haui, žena koju je mikrofon pogodio, pojavila se na televiziji sa velikom masnicama na oba oka i otkrila da joj je ovom prilikom slomljen i nos.

„Šta da sam se pomerila malo ulevo ili udesno? Mogla sam oko da izgubim. Šta da me je mikrofon udario u usta, ostala bih polomljenih zuba? Da sam bila okrenuta i da me je mikrofon udario tako jako u potiljak, mogao je da me ubije“, izjavila je Rebeka.

BONUS VIDEO: Koncert na Tašmajdanu: Pola veka YU grupe

Komentari

Svi komentari (0)