Bijonse, Džej Zi, Jelena Karleuša i Duško Tošić Foto: EPA/PAUL BUCK/Antonio Ahel/ATAImages

Prevare i skandali uglavnom vode krahu braka, ali neke poznate ličnosti nisu dozvolile da ih medijski natpisi, afere i prevare razdvoje, te su uspeli da izglade odnose i nastave dalje.

Viktorija i Dejvid Bekam su u braku 23 godine, a ako je verovati napisima medija iz Ujedinjenog Kraljevstva, ta veza je prošla kroz mnoge uspone i padove. U braku su dobili četvoro dece i sada važe za jedan od najstabilnijih i najuticajnijih parova, ali nije oduvek bilo sve idealno.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, 2004. godine je Rebeka Los, Dejvidova tadašnja lična asistentkinja obelodanila medijima da je imala aferu sa fudbalerom. Budući da su dosta vremena provodili zajedno, takav scenario i nije mnogo iznenadio javnost. Dejvid je negirao sve Rebekine tvrdnje, a Viktorija je očigledno rešila da više veruje njemu.

Manekenka Sara Marbek je nedugo posle Rebeke javno priznala da je 2 godine bila u vezi sa Dejvidom, a romansa je navodno bila pre afere sa Rebekom. Viktorija je i na tu prevaru, kako su svojevremeno pisali tabloidi, rešila da zažmuri na jedno oko.

Viktorija i Dejvid Bekam
Viktorija i Dejvid Bekam; Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ozi i Šeron Ozborn prevazišli su brojne prepreke u svom višedecenijskom braku. Obe zvezde su priznale da su jedna drugu varale godinama – čak i mnogo pre svog venčanja, koje se desilo 1982. godine. Ipak, oni su uvek praštali prevare i nastavljali dalje. Slavni par uvek je bio otvoren kada je trebalo da govori o njihovoj burnoj prošlosti, a to su i dokumentovali u biografskom filmu.

Ozzy Osbourne and Sharon Osbourne Ozi i Šeron Ozborn
Ozi i Šeron Ozborn Foto: EPA/DANNY LAWSON

Voditelj Lari King i njegova supruga Šon bili su u braku od 1997, a s ozirom da mu je ona bila sedma žena, mnogi su mislili da se pored nje skrasio. Međutim, njihov odnos bio je pun kontroverzi. Godine 2010. oboje su podneli papire za razvod. Lari je to uradio nakon što je otkriveno da je Šon imala aferu sa bejzbol trenerom svog sina. Ni Lari joj nije ostao dužan, pa ju je prevario sa njenom sestrom. Obe zvezde su negirale optužbe i te iste godine otkazale razvod.

Foto: EPA-EFE/Albin Lohr-Jones

Možda i najveća ovakva drama bila je kada je Džej Zi prevario Bijonse. Pevačica i reper su se venčali 4. aprila 2008. godine bez prisustva medija i imaju troje dece. Kada je objavila album „Lemonade“ i singl „Sorry“ 2016. godine, Bijonse je potvrdila da ju je suprug prevario kada je bila trudna, ali nikada nije otkrila o kojoj se ženi radi. O njegovoj neveri dugo se nagađalo, Bijonse na nastupima i u pesmama nije krila da je prevarena.

„Zamotao sam svoje osećaje i to je dovelo do prevare. Većina ljudi bi se razvela jer otprilike 50 posto brakova završava se razvodom. Za mene je najgora kazna gledati lice osobe koju sam izneverio. Od tog sam incidenta zaista sazreo. Fokusiran sam na muziku i na umetnost koju Bijonse i ja zajedno stvaramo. Zajedno smo jači, a stvari koje su se dogodile ostavili smo u prošlosti“, rekao je Džej Zi za „New York Times“.

Bijonse mu je ipak sve oprostila, za razliku od ostalih prevarenih poznatih žena, koje su stavile tačku na veze i brakove nakon preljube.

Foto: EPA/JUSTIN LANE

Džesika Bil oprostila je Džastinu Timberlejku aferu sa koleginicom Ališom Vejnrajt. Timberlejk je osetio potrebu da se pozabavi spekulacijama i da se javno izvini ženi.

„Izvinjavam se svojoj neverovatnoj ženi i porodici što sam ih doveo u tako neprijatnu situaciju, i fokusiran sam na to da budem najbolji muž i otac koji mogu da budem. Ovo nije bilo to“, napisao je Džastin.

Najpoznatiji primer kod nas su Jelena Karleuša i Duško Tošić.

Prošlo je tri godine od navodne afere pevačice i fudbalera Ognjena Vranješa, nakon koje se neprekidno pisalo o potencijalnom razvodu Karleuše i Duška.

Naime, tada su u javnost su isplivale njene prepiske i fotografije koje je pevačica navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.

Ona je tada demantovala aferu sa Ognjenom Vranješom i tvrdila da joj je on napravio „pakao od života“, te da joj je zbog njega brak sa Duškom ušao u krizu.

Nakon velike drame, Duško Tošić je Jeleni oprostio ovu navodnu aferu, koju je pevačica uvek negirala.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Duško Tošić i Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO: Top 10 najskupljih razvoda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar