Vladimir Putin i Alina Kabajeva Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Nekadašnja sportistkinja potpuno neprepoznatljiva.

Bivša gimnastičarka i olimpijska šampionka Alina Kabajeva svetu je poznata i kao ljubavnica predsednika Rusije Vladimira Putina.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako nemamo često priliku da je viđamo u javnosti, Alina se sada pojavila u Sočiju na otvaranju novog gimnastičkog centra. Ovom prilikom ona nije želela da komentariše političke teme, kao ni rat u Ukrajini.

Alina Kabajeva Foto: / Polaris / Profimedia

„Kada sam se ja bavila gimnastikom i sportom, nisam mogla ni da sanjam uslove kakvi danas postoje u ovom centru. Ali život nam pokazuje da je nemoguće moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti“, rekla je ona okupljenim ljudima, preneli su strani mediji.

Ipak, ono što svi komentarišu otkako su je ugledali posle dužeg vremena, jeste promena u njenom izgledu. Naime, Alinine jagodice su punije, usne veće, a lice joj je potpuno bez bora.

Mnogi su komentarisali i to da su ona i Putin „radili iste korekcije“ zatezanja lica i podmlađivanja.

Podsećamo, Putin i Alina u ljubavnoj vezi su već 15 godina, ali je rzskim medijima strogo zabranjeno da o tome pišu. Njihova romansa više puta je dospevala u centar pažnje zbog brojnih skandala, a pričalo se čak i da je Kabajeva navodno abortirala Putinovo dete kada je bila trudna već više od 20 nedelje. Prema navodima medija, upravo je ruski predsednik insistirao na ovome.

BONUS VIDEO: „Zapad želi da uništi Rusiju“: Kako je Putin u svom govoru pred aneksiju ukrajinskih teritorija sve prozivao zapadne zemlje

Komentari

Svi komentari (0)