Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, TikTok/mahrinaye

Mlada muzička zvezda Marina Cvetkovič, poznatija kao Mahrina, koja se proslavila u IDJShow takmičenju, ranije je objavila privatnu prepisku sa Teodorom Džehverović, koja joj je inače bila mentorka u takmičenju, nakon čega ju je pevačica otpratila sa Instagrama. Mahrina, međutim, nije odustala, te sada nastavlja da komentariše fotografije Teodori.

O čemu se radi?

Pevačica Teodora Džehverović otpratila je sa Instagrama koleginicu Mahrinu, kojoj je bila mentorka u muzičkom takmičenju. Mahrina je, naime, prethodno upitala Teodoru za saradnju, a Džehverovićeva joj je tada poručila da će joj se javiti sledeće godine, što su mnogi, pa i mlada pevačica, protumačili kao negativan odgovor na poziv za duet.

PROČITAJTE JOŠ

Mahrina je snimila TikTok video u kojem je rekla da je pitala Teodoru za duet. Potom je snimila glasovnu poruku koju joj je Teodora uputila.

„Oooo Marina, divna si, znaš koliko te gotivim, tako da možda sledeće godine, javiću ti se ja svakako“, rekla je Teodora u glasovnoj poruci.

Međutim, Džehverovićeva nije odustajala od svog stava, a da joj je prilično zamerila taj potez govori i činjenica da ju je otpratila na društvenoj mreži Instagram.

„Teodora me je otpratila sa Instagrama. Moja mentorka…Od jedne želje da snimimo duet, ostala sam i bez praćenja. Ne samo da neću snimiti duet, nego sam 10 svetlosnih godina daleko do toga“, rekla je Mahrina kroz suze u najnovijem videu.

@mahrinaye

Izgleda da se malo naljutila

♬ original sound - mahrinaye

Teodora je sada objavila nove fotografije na Instagramu, napisavši da sprema duet sa jednom drugom muzičkom zvezdom.

Svoje pratioce je upitala – da li znate sa kime spremam duet?

Mahrina joj je komentarisala fotografiju.

„Ja znam s kim nije…“, napisala je ona.

Veliki broj fanova pevačica nadovezao se na Mahrinin komentar i kroz smeh poručio mladoj zvezdi da „ostavi Teodoru na miru“. Bilo je i drugih kojima je sve jako zabavno, a ima i pojedinaca koji veruju da su se pevačice dogovorile kako bi se međusobno promovisale.

BONUS VIDEO:

 

Komentari

Svi komentari (0)