Mira Adanja Polak Foto: Goran Srdanov

Voditeljka je u braku sa raketnim inženjerom Martinom Darkom Polakom četiri decenije.

Mira je retko u medijima govorila o svom braku, međutim, harmonija koja vlada u njenoj porodici može se naslutiti.

PROČITAJTE JOŠ:

Polakova je jednom prilikom govorila o problemu koji je imala, ona je čak osam puta pokušavala da održi trudnoću, a tek iz devetog puta pošlo joj je za rukom da se ostvari u ulozi majke.

Ona je svojevremeno objasnila koja je tajna njenog odličnog odnosa sa mužem u dugogodišnjem braku.

„Zna se ko je u kući najstariji, muž, ko drugi. Muž je glava kuće i to poštujem. Mislim da je u osnovi svih bračnih razmirica upravo taj isforsirani sukob nadležnosti, ta potreba nekih žena da, bez ikakvog istinskog razloga, preuzimaju na sebe prerogative koji pripadaju muškarcima. Zašto, čemu, pa uloge su odavno podeljene! Svako nek igra svoju i mir u kući. Kažem to po cenu da me optuže da sam konzervativna i tradicionalna. Ja se nikada ni sa jednim muškarcem nisam nadmetala i zato, valjda, nikada nisam ni doživela od njih poniženje ili neku drugu neprijatnost“, rekla je Adanja i dodala:

„Kada sam recimo imala zakazan intervju sa Kisindžerom, moj suprug je zatražio od mene da smesta sednem u avion i da se iz Njujorka vratim kući. To sam i uradila, a ispostavilo se da sam takvom odlukom obezbedila kod sagovornika mogućnost da intervju dobijem sledeći put. To su ti slatki i gorki rizici našeg posla“.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)