Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Mlada glumica Milica Tomašević, zvezda serije "Igra sudbine", sinoć je objavila svoj prvi video na Jutjubu u kojem je prikazala dogodovštine glumaca sa seta popularne serije.

„S obzirom na to da stalno objavljujem Instagram storije koje nekada umem da snimam kada idem na razna putovanja sa raznim kolegama, ali i moja samostalna, a po reakcijama ljudi, po priči i tome kako se to njima sviđa, a i na njihov nagovor, shvatila sam da im je to zabavno i da bi bilo lepo da otvorim Jutjub kanal jer tamo imam više prostora da ti snimci duže i traju, da se malo igram sa tim šta se dešava u mom životu“, govori Milica.

PROČITAJTE JOŠ

„Nemam ambiciju da postanem Jutjuberka, i ne znam da li ću biti redovna kao oni koji to svake nedelje objavljuju, ali ću se truditi i koristiću svaku situaciju da snimam i da uz to učim i da montiram sama. Da se pohvalim… Doduše imala sam i neku pomoć, neki dobri ljudi su se javili, sve u svemu očekujem dosta zabave jer nema novih epizoda Igre sudbine, pa malo koristim stvari da zavirim iza kamere“, objasnila je glumica.

Kako kaže, kanal će koristiti i za druge stvari, a ne samo za dešava na setu serije.

„U sledećem video snimku koji već imam spreman čeka nas naše zajedničko gledanje poslednje epizode prve sezone. To sam snimila, mi smo se divno zabavili, tako da eto, to ćete moći da gledate već u narednom videu,“ rekla je Milica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.