Elena Kitić i Marina Cvetković Mahrina Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Filip Krainčanić/Nova.rs

Novi detalji sukoba.

Nakon što je nedavno objavila emotivnu baladu „Fobije“ koju je posvetila baki, Mahrina se našla na meti poređenja sa Elenom Kitić.

PROČITAJTE JOŠ

Elena joj je putem društvenih mreža zamerila sličnost i muzike i spota, nakon čega su fanovi počeli da upoređuju tekst, muziku, spot i odevne kombinacije koje su njih dve ponele.

„Pozivam sve poznavaoce muzike da mi uporede te dve pesme i da mi nađu sličnost. Ona je rekla kako su slične pesme, poredila je BPM, kad bi BPM svake pesme bio različit imali bismo jako malo pesama. U suštini spot liči, to je tačno, ali pesma nema nikakve sličnosti i žao mi je što je spot zaličio. To je to, nemam više ništa da dodam na tu temu, ja Elenu i dalje gotivim tako da nemam ništa protiv nje. Ona je meni bila inspiracija i u toku IDJ Show-a, ja sam i tamo pevala njenu pesmu, poštujem to što nije rekla ništa ružno, dok na primer neke druge koleginice jesu“, poručila je Mahrina nedavno, a sada je ponovo progovorila o ovom sukobu:

„Što se tiče Elene, nemamo kontakt. Neka bude da su u pravu ljudi sa ‘Tik-toka'“, rekla je Mahrina u emisiji Amidži šou.

BONUS VIDEO: Najveće svađe u žiriju Zvezda Granda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar