Elena Kitić i Marina Cvetković Mahrina Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon što je nedavno objavila emotivnu baladu koju je posvetila baki, Mahrina se našla na meti poređenja sa Elenom Kitić.

Elena joj je putem društvenih mreža zamerila sličnost i muzike i spota, nakon čega su fanovi počeli da upoređuju tekst, muziku, spot i odevne kombinacije koje su njih dve ponele.

PROČITAJTE JOŠ:

Dve mlade pevačice su putem Instagram storija razmenjivala mišljenja o ovoj temi, a Mahrina je za kamere IDJ TV-a progovorila o ovoj temi, razjasnila celu situaciji i otkrila to da li joj je koleginica zaista bila inspiracija.

„Pozivam sve poznavaoce muzike da mi uporede te dve pesme i da mi nađu sličnost. Ona je rekla kako su slične pesme, poredila je BPM, kad bi BPM svake pesme bio različit imali bismo jako malo pesama. U suštini spot liči, to je tačno, ali pesma nema nikakve sličnosti i žao mi je što je spot zaličio. To je to, nemam više ništa da dodam na tu temu, ja Elenu i dalje gotivim tako da nemam ništa protiv nje. Ona je meni bila inspiracija i u toku IDJ Show-a, ja sam i tamo pevala njenu pesmu, poštujem to što nije rekla ništa ružno, dok na primer neke druge koleginice jesu“, rekla je ona i otkrila o kome se radi i kakva je bila njena reakcija na uvrede.

„Našle su se neke koleginice koje su me vređale bez razloga, verovatno su samo čekale da se ukaže prilika, da negde pogrešim pa da krenu da me vređaju. Da li je u pitanju ljubomora ili šta, u to neću da ulazim. Radi se o Kali i ja sam je nakon toga blokirala.“

Više o ovoj i drugim temama pogledajte u novom IDJ Mash-u u nastavku.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar