Kristina Bekvalac izabrala najbolje obučene žene na domaćoj sceni VIDEO

Showbiz 24. jul. 202118:47
Podeli:

Kristinu Bekvalac sreli smo na promociji nove pesme njene Nataše Bekvalac i tom prilikom razgovarali s njom o njenom radu.

U razgovoru za Nova.rs Kristina je otkrila da li je u njenom slučaju teško biti modni dizajner u Srbiji, da li vrine i o izgledu svoje sestričine Zoi, koja je takođe pevačica, ali i to ko su po njenim kriterijumima najbolje obučene dame na javnoj sceni.

S obzirom na to da je Kristina modna dizajnerka, ona je zadužena za vizuelni izgled svoje sestre koja, uzgred, važi za jednu od najbolje obučenih žena s javne scene.

PROČITAJTE JOŠ

Na početku razgovora smo je pitali da li je Nataša teška za saradnju.

„Volela bih da kažem da jeste zato što je to naš način komunikacije, ali nije. Zaista nije teška za saradnju. Nataša je osoba koja zaista ima poverenja u svoj tim generalno i stvarno je uživanje raditi sa njom“, rekla nam je Kristina, koju smo između ostalog pitali koje poznate dame s domaće scene bi izdvojila kao najbolje obučene.

„Jao, ne volim ta pitanja, ali eto – Zoi se super oblači, Nale i nemam pojma… Neko treći. Prosto, ne volim da tako kategorizujem ljude. Ko sam ja da sudim o nekom“, poentirala je Kristina, a ceo razgovor s njom pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar