Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs, E-stock

Kristina Bekvalac, mlađa sestra pop zvezde Nataše Bekvalac, odgovarala je na pitanja pratilaca na Instagramu, a jedno se ticalo njene sestre Nataše i teme koja uvek mnoge zanima - a to su pevačicini bivši muževi. Na pitanje koji joj je bio najdraži, Kristina je napisala "Dača".

„Koji ti je Natašin bivši muž bio najdraži?“, glasilo je pitanje upućeno Kristini.

PROČITAJTE JOŠ

„Dača“, napisala je ona.

Bekvalac je nedavno za domaće medije pričala o svom bivšem suprugu, te je istakla da im „baš nije išlo“.

„Eto vidiš, to je jedna strana gledanja, a druga strana je fenomenalna, kako gledam ja! To je – kako je fenomenalno što smo odstranili ono što nije valjalo, a što smo zadržali ono što je fenomenalno. Zdrav odnos je najvažniji. Meni i njemu kao muškarcu i ženi baš nije išlo, stvarno, nas dvoje nismo kompatibilni kao partneri, ali smo kompatibilni u roditeljstvu i u tome funkcionišemo. On je kompatibilan sa svojom partnerkom, srećan je u tom odnosu, a ja sam srećna sama. Ja nisam kompatibilna ni sa kim“, rekla je Bekvalac.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović večnali su se 2006. godine, a dobili su ćerku Hanu u martu 2007. godine. Uz veliku medijsku buru, koju su i dnevna i žuta štampa više meseci pomno pratile, razveli su se 2011. godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)