Ko je dečko koga je Ksenija Hurricane ostavila zbog sina Irfana Mensura

Showbiz 15. sep. 202112:45
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Ksenija Knežević bivšeg dečka Nikolu poznaje gotovo celog života, a posle pet i po godina velike ljubavi, veza među njima je navodno okončana. Članica grupe Hurricane je sada, prema pisanju magazina "Story", u vezi s Pavlom Mensurom, sinom proslavljenog glumca Irfana Mensura.

Iako o svom emotivnom životu nikada nije mnogo govorila, Ksenija Knežević nije krila da je u emotivnoj vezi sa Nikolom, koga poznaje gotovo celog svog života.

PROČITAJTE JOŠ

„Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga“,  govorila je svojevremeno Ksenija za medije, sigurna u svoj odnos sa Nikolom.

Pa ipak, Nikola je, umesto supruga postao bivši dečko Ksenije Knežević, a razlog njihovom raskidu, kako saznaje „Story„, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Takva veza Kseniji više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

Foto: Instagram/ksenia.knezevic

Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac, Pavle Mensur, sa kojim je od nedavno u vezi.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar