Neumoran: Klint Istvud Foto:EPA-EFE/PETER FOLEY

Holivudski glumac je otac osmoro dece.

Karijeru Klinta Istvuda osim brojnih uspešnih projekata, pratio je i buran privatni život.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumac je važio za miljenika među ženama, a o njegovim mnogobrojnim aferama se i danas priča. Ipak i pored mnogih žena koje su prošle kroz njegov život, samo dva puta se oženio.

Prvi put se oženio sa 23 godine i to sa Megi Džonson, ali se pre toga ostvario u ulozi oca. Naime, 1954. godine rodila se njegova prva ćerka Lori iz kratke afere koju je imao sa njenom majkom. Klint ju je javno priznao tek 2018. godine, iako su u kontaktu od njenih tridesetih godina. Lori je usvojena, ali je očigledno u dobrim odnosima sa svojim biološkim ocem.

U braku sa Megi, Klint je ostao deset godina, a onda odlučuju da se pomire. Nakon što su obnovili ljubav, dobili su dvoje dece, sina Kajla 1968. i ćerku Alison 1972. godine. Međutim šest godina nakon rođenja ćerke odlučuju da definitivno stave tačku na svoj brak, a spekulisalo se da su glumčeva neverstva uticala na tu odluku.

Kajl je na oca nasledio ljubav prema umetnosti, te se danas bavi komponovanjem, ali je i džez muzičar. S druge strane Alison je pokazala ljubav prema glumi i potpisala je nekoliko filmskih projekata.

Takođe, između dva braka sa Megi, Klint dobija još jedno vanbračno dete. Za njegovu treću ćerku Kimberli saznalo se tek 1989. godine jer u njenom matičnom listu  nije bio naveden kao njen otac. Ćerku je dobio u kratkoj romansi sa kaskaderkom Rokan Tunis.

Posebnu pažnju medija privukla je njegova veza sa koleginicom Sondrom Lok, prvenstveno jer su oboje tada bili u brakovima. Klint je još uvek službeno bio u braku sa Megi, a Sondra je bila u braku sa homoseksualcem.

Sondra je imala probleme sa trudnoćom, te je izgubila dve bebe. Ipak, za vreme veze sa njom, Klint je dobio dvoje dece sa stjuardesom Džeklin Rivers. Prvo je sina Skota dobio 1986. godine, a onda ćerku Ketrin 1988. godine. Ni oni nisu odrasli sa ocem, a javnost je za njih saznala 2000. godine. Njih dvoje su takođe krenuli očevim putem, pa su snimili nekoliko fimova.

Ništa manje nije popularna ni njegova sledeća ćerka Frančeska. Nju je glumac dobio 1993. godine iz romanse sa glumicom Frensis Fišer. Frančeska je danas poznata influenserka, a pojavila se u nekoliko serija, dok je najveću popularnost stekla u rijalitiju „Mrs. Eastwood & Company“.

Sa glumicom Dinom Ruiz Klint je dobio ćerku Morgan, ali se o njoj malo zna. Klint je sa 35 godina mlađom koleginicom bio u braku od 1996. do2013. godine, a čim su se venčali rodila ima se ćerka, koja se retko pojavljuje na javnim događajima.

Iako nije mnogo učestvovao u odgajanju svoje dece, Klint je odlučio da ih sve finansijski obezbedi, a ni sam nije siguran koliko dece ima, prenosi „Stil“.

BONUS VIDEO: TOP 5 Najlepših glumaca starijih od 35

Komentari

Svi komentari (0)