Kim Kardašijan Foto: TANJUG/Photo by CJ Rivera/Invision/AP

Poznata starleta Kim Kardašijan polovinom juna dolazi u Srbiju.

Kako su rekli izvori upućeni u situaciju, Kim u Beograd dolazi sa svojom decom, a povod za to je otvaranje prve prodavnice njenog modnog brenda u prestonici Srbije.

Takođe, u njenu čast biće organizovana i proslava na jednom ekskluzivnom mestu, piše „Kurir“.

PROČITAJTE JOŠ:

Izvor pomenutog medija otkrio je da će se Kim u Beogradu zadržati dva dana, te da ovde dolazi iz Nemačge, gde će sa svojim sinovima ispratiti utakmicu u okviru Evropskog prvenstva, i to onu koju reprezentacija Srbije igra protiv Engleske 16. juna.

Prema daljim navodima, ona u Srbiju stiže svojim privatnim avionom koji je kupila za 150 miliona dolara i biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog beogradskog hotela. Pored ličnog obezbeđenja koje će doći sa njom, Kim će imati i dodatno obezbeđenje koje će je pratiti u stopu 24 časa.

Navodno, ona je imala posebne zahteve i želje, te je naglasila da obavezno želi da poseti Hram Svetog Save, kao i Kalemegdan. Od organizatora je tražila i da u apartmanu konstantno ima sveže cveće, ali i da u svakom trenutku na raspolaganju ima 10 različitih automobila kao „mamce“, kako bi izbegla paparace. Izvor pomenutog medija rekao je i da Kardašijanova iz Beograda ide u Pariz.

BONUS VIDEO: Tetka je razvod preboljevala uz Draganu Mirković: Naša pevačica o teškom porodičnom iskustvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare