Foto: Antonio Ahel/ATAImages; Amir Hamzagić/Nova.rs

Pevačica Jelena Karleuša koja je poslednjih godina promenila politički kurs pa je od snažne opozicionarke postala jedna od najvećih fanova Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada je krenula da botuje i za gradonačelnika Beograda - Aleksandra Šapića.

Već smo se navikli na „izjave ljubavi“ predsedniku države, na standardni narativ u kojem ga brani od izmišljenih neprijatelja koji mu žele loše, na beskonačna veličanja njegovog lika i dela, kao i na družbu sa bivšim zamenikom gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Ali, sada se čini da je svoje prijateljstvo s Vesićem ostavila sa strane i da je Šapić došao „pod Karleušin štit“.

Foto: Printscreen / Instagram

„I neka mu je rekao Šapić. Konačno neko sa mu*ima da kaže ono što govorim mesecima. Ova scena nema veze sa politikom nego sa razumom. Sa kojim pravom bilo ko pominje i koristi našu mrtvu decu u političke svrhe? Šta, Šapić nije otac i Srbin kojeg je potresla tragedija, kriv je za nešto, ne kapiram, pa mu se ovaj nešto beči i ispituje? Čuj, lik pita zašto se nisi slikao? Slika? Poenta je u slikanju je l? A nije poenta što su sve škole dobile besplatne knjige i dežurnog policajca od Šapića? To je nebitno je l? Šapić se dobro i kontrolisao?“, napisala je Karleuša.

Pevačica Jelena Karleuša bila je ta koja je gostovala u emisiji „Hit Tvit“ u trenutku kada je otac ubijene devojčice u Ribnikaru gostovao u Utisku nedelje, u istom terminu. Branila je rijaliti program, vlast, i pokušavala da anulira stravičnu tragediju koja je zadesila Srbiju početkom maja ove godine.

Učestvovala je u napadima na glumce koji su kritikovali vlast, a nakon masovnih protesta „Srbija protiv nasilja“, učestvovala je na kontramitingu SNS-a.

BONUS VIDEO: Ogledalce moje – Unja Green

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare