Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Privatna arhiva

Pevačica Jelena Karleuša večeras je izazvala burne reakcije svojim gostovanjem u emisiji "Hit Tvit".

Ona je tu ponovo botovala za Aleksandra Vučića i vređala opoziciju.

PROČITAJTE JOŠ:

Nju je nedavno opozicioni narodni poslanik Narodne stranke iz Niša Đorđe Stanković optužio da sve ovo radi jer će od Telekoma dobiti silan novac.

„Jedna Jelena Karleuša dobiće miliona i po evra od ‘Telekoma’. Dobiće 350.000 evra za svoj album, 150.000 za druge troškove i milion evra za emisiju koju će imati na Televiziji ‘Prva’. To će biti neki pandam neke bivše emisije koju je držao Ivan Ivanović na toj televiziji, neke emisije zabavnog karaktera koju u ovom momentu političkog, zabavnog karaktera ima Zoran Kesić“, rekao je Stanković reagujući na novi Zakon o elektronskim komunikacijama u Republičkom parlamentu.

„Eto tako ova država vidi zamenu i na neki način pokušaj da instalira svoje predstavnike i zabavljače na tu temu. Moram da priznam, to je nešto što moraju građani da znaju. Znači, neko će dobiti milion i po evra, a neko će gledati da preživi kraj meseca sa 400, 500, 600 evra mesečno“, dodao je on, između ostalog.

Jelena je sada u pomenutoj emisiji isprozivala njega, naglašavajući da je u pitanju „nepoznati poslanik“.

Stanković joj je na ovo odgovorio putem Tvitera.

„Nepoznat poslanik? Slažem se. Ali, znaš šta je poznato? Pa, Telekom je već uplatio novac na tvoj račun, nije još svih milion i po, ali ova emisija je dobar dokaz da je pala prva uplata, tj. prve dve. Cecu si prozivala, a sad si šta?!“ napisao je Đorđe Stanković.

BONUS VIDEO: Karleuša o sukobu sa Darom Bubamarom