Kaja Ostojić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Katarina Kaja Ostojić (38) smuvala je vaterpolistu iz Italije Gonzala Ečenikea (32), kog je upoznala u srpskoj prestonici pre mesec dana, kad je on sa svojim klubom Pro Reko osvojio Ligu šampiona.

Kaja Ostojić je tada još uvek bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali navodno nije odolela da priđe poznatom vaterpolisti.

PROČITAJTE JOŠ

„On je sa ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobedu. Tu se, sasvim slučajno, zadesila Kaja, koja je izašla u provod sa drugaricama. Kada ga je videla, nije mogla da veruje koliko liči na njenog dečka“, navodi izvor blizak pevačici.

„Prišla mu je i počeli su da ćaskaju. Na kraju večeri razmenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amjen i da hoće da potpiše za Rijeku. Odlepila je! Nikako nije htela da se preseli u Hrvatsku! Tada je počela intenzivno da se dopisuje sa Gonzalom“, dodaje pomenut izvor.

„Rekla je momku da ne želi da ide u Hrvatsku i da bi najbolje bilo da se rastanu. Mateo čak i ne zna da je ostavljen zbog Gonzala! Ečenike ju je pozvao da dođe u Reko, gde trenutno živi, a ona je oberučke prihvatila. Pakuje kofere, baš je zaljubljena“, zaključuje ovaj izvor Informera.

Kaja je, podsetimo, sinoć, u emisiji Ognjena Amidžića, govorila o raskidu sa Mateom.

„Istina je, da. Želim da ostanem dostojanstvena. Jednom kad odem, ja se više ne vraćam“, kazala je Kaja.

BONUS VIDEO: Zvezda Granda otvoreno o raskidu: Osušila sam se od patnje, varao me je i lagao

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)