Jelena Tinska: Politika nas plaši, laže i ucenjuje

Showbiz 09. apr. 202011:31 > 11:33
Podeli:
Foto:Privatna arhiva

Jelena Tinska, srpska glumica, balerina, voditeljka, kolumnista i pisac, oglasila se na Fejsbuku, navodeći da politički predstavnici danas, kako kaže, misle samo na sebe, a ne mare za ljude.

Kako je napisala u svojoj objavi na Fejsbuku, žao joj je što je od njenih divnih uspomena iz detinjstva ostalo samo, kako kaže, sećanje da je nekada bilo lepo.

PROČITAJTE JOŠ

„Žao mi je što mi od mog divnog detinjstva i života ostaje samo sećanje na sreću i spokoj na radost, veru i nadu i ispunjenost svim onim što nije politika. Užas što je ona sada ušla u naše sisteme vrednovanja, što nas uništava, plaši, ucenjuje. Jednom sam rekla u nekoj svojoj knjizi da se ponekad u naše divne živote ubaci neko ko se u njih posere. To je sada politika. Ovo je sada soj koji ni u najudaljenijim mislima i ciljevima ne misli na ljude već samo na svoje alave guzice, koje slepo prate naređenja onih od kojih zavise“, napisala je Tinska.

Ovo inače nije prvi put da se glumica i spisateljica oglašava na društvenim mrežama kritikujući društvo i aktuelne političke predstavnike.

Ona je više puta komentarisala aktuelna dnevno – politička dešavanja, navodeći da je zgrožena zbog načina na koji se vlast odnosi prema građanima, a pogotovo prema penzionerima.

O tome je govorila i u intervjuu za Nova.rs, koji možete pročitati OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Foto: Facebook/Jelena Tinska