Anđelka Prpić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Glumica iskreno pričala o detinjstvu.

Glumica Anđelka Prpić poslednjih dana je u centru medijske pažnje zbog svoje navodne trudnoće.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su mediji preneli, ona je navodno u drugom stanju sa najboljim drugom svog bivšeg muža Darija Prpića, a ona ove navode nije želela mnogo da komentariše.

Sa druge strane, Dario Prpić je rekao da ukoliko njegov drug i Anđelka budu hteli da se venčaju „može im biti i kum ako žele“.

Anđelka se prvi put pred kamerama se pojavila kao voditeljka, a kako je ispričala, kolege su bile protiv toga da ona vodi emisiju „48 sati svadba“.

„Radila sam emisiju ’48 sati svadba’, i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta ćemi to, to je ‘treš’. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram“, otkrila je glumica, pa je nastavila:

„Kad krenu kola, to ‘cepa’ 20 minuta bez prestanka. Krene Moravac, pa Užičko, pa Vlaško na kraju, kad već svi lipšu i samo najjači opstanu. Možemo i emisiju da završimo tako, što da ne, vežbaćemo“, zaključuje Anđelka Prpić u emisiji „Amidži šou“ kroz osmeh.

BONUS VIDEO: Anđelka Prpić_ Ako želite da vam sinovi budu glumci neka se zovu – Andrija