Ljupka Stević na festivalu u Vrnjačkoj Banji Foto:Vojin Pavlović/Nova.rs

Pevačica Ljupka Stević otkrila je da bi želela da postane narodna poslanica i da bi se rado bavila politikom.

Govoreći o svom privatnom životu i ljudima sa kojima se druži, istakla je da se druži sa političarima, a da estradu ne podnosi.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne družim se mnogo s ljudima s estrade jer me ne zanima šta se u njihovim životima dešava. Vodim sasvim drugačiji život u odnosu na mnoge koji su javne ličnosti. Postoji nekoliko osoba, nekoliko pevača, s kojima sam bliska i to je sve. Cela estrada je puna budaletina. Mnogo je ludaka i to je istina. Više me nerviraju muškarci na estradi, ali i kod mene privatno koji su mi bliski jer se nekad duže sređuju od žena“, poručila je ona i istakla da bi se rado bavila politikom u slučaju da se u njoj probudi želja da postane narodna poslanica.

„Udvarali su mi se sportisti, ali niko nije uspeo da me osvoji. Bolje ipak da se udvaraju oni, nego neki alkoholičari. Političku scenu Srbije i te kako poštujem, rado im pevam i imam dosta prijatelja među političarima. Družim se i sa ženama u politici, tako da tu nema previše udvaranja, samo prijateljstvo. Naravno, mislim da bih se super snašla kao narodna poslanica. Borila bih se za razna ljudska prava i mislim da je to super posao“, rekla je ona za „Mondo“.

BONUS VIDEO: Ljupka Stević o pljački i dečku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare