Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Karl Schoendorfer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je potpuno starateljstvo dodeljeno ocu, što je izazvalo burne rekacije javnosti povodom čega se oglasio i predsednik Hrvatske.

Nakon što je Vrhovni sud doneo odluku da starateljstvo nad maloletnim Aleksandom pripadne u potpunosti ocu Milanu Popoviću, čime je okončan dugogodišnji sudski proces između hrvatske pevačice i biznismena, danas je ovu odluku suda i slučaj Severine prokomentarisao i predsednik Hrvatske Zoran Milanović.

PROČITAJTE JOŠ:

„Devet godina to traje, taj dečak je verovatno sede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gde su tu sudovi? Kome to prebaciti? Predsedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može“, rekao je Zoran Milanović za hrvatske medije o slučaju Severine i Milana Popovića.

Nakon ove njegove izjave Severina Vučković se obratila Milanoviću na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

„Poštovani Predsedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom detetu. I da je to poigravanje sistema s jednim detetom više od decenije – bezosećajno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno detinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala na brizi, nema dete još sedih. I nije poludeo …ali i Vi predsedniče morate da shvatite da je upravo predsednik vrhovnog suda ovo vratio ponovo na prvu instancu… I šta ćemo sad? Kažu, pravda uvek pobedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobedila na početku“, napisala je Severina na pomenutoj mreži.

BONUS VIDEO: Severina izgubila starateljstvo nad sinom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare