Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Severina Vučković izgubila je pravnu bitku i starateljstvo nad sinom Aleksandrom u sudskom procesu sa bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Slučaj oduzimanja starateljstva nad sinom Aleksandrom Severini Vučković uzdrmao je javnost, a popularna hrvatska pevačia dobila je ogromnu podršku sa svih strana.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan vid snažne poruke bio je i mural u Beogradu koji se nalazi u Takovskoj ulici i nastao je kao podrška hrvatskoj zvezdi u borbi za starateljstvo nad svojim sinom.

Severina je podelila na svom Instagram profilu sliku murala iz Beograda na kojem je ona sa svojim sinom.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Iako je slučaj Severina ovih dana doživeo svoju kulminaciju, mural u Beogradu nastao je još 2020. godine, a hrvatska pevačica i njen bivši suprug, srpski biznismen Milan Popović još od 2013. godine se bore za starateljstvo nad sinom.

Foto: N1

Podsećamo, Vrhovni sud Hrvatske je juče objavio obrazloženje odluke kojom je, na zahtev Milana Popovića, ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu iz 2021. godine i dete poverio na starateljstvo ocu. Kako je navedeno, odluka je doneta iz proceduralnih razloga, odnosno, kako je precizirano, jer na suđenju pred splitskim sudom veštaci svoj nalaz nisu usmeno obrazložili, već samo pismeno.

BONUS VIDEO: Severina izgubila starateljstvo nad sinom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare