Ko će od ovih ličnosti u 2021. biti pun para

Showbiz 08. jan. 202118:00 > 18:02
Podeli:
Foto:E-Stock_ivan_dobricic; Nova.rs; privatna arhiva

Kako se na Božić tradicionalno lomi česnica, a parče u kom se nalazi novčić pripadne "srećnom dobitniku u okviru porodice", kojeg će prema verovanju pratiti sreća s novcem cele godine, tako je i našim poznatim ličnostima ovo bio najslađi deo praznika.

PROČITAJTE JOŠ

Voditelj vikend jutarnjeg programa na TV Nova S „Probudi se“ Danilo Mašojević pohvalio se da mu je ovogodišnji Božić doneo duplu sreću.

„Prvi put nakon sigurno bar 15 godina izvukao sam novičić u česnici, i to dvaput. Prvo kod prijatelja Radomirovića gde već dvadesetak godina dolazim kao položajnik, i tek sam ove godine ja bio taj, koji je izvukao ovom prilikom dva dinara iz česnice. Uspeo sam i da tokom porodičnog ručka kod babe i dede ponovim taj uspeh i pronađem jednu marku. Ako je suditi po verovanju, biće ovo berićetna godina. Ipak, najvažnije mi je da ostanemo zdravi, pa će biti i para“, rekao je Mašojević.

Danilo Mašojević Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Mia Borisavljević, koja je u drugom stanju, najradosniji hrišćanski praznik obeležila je takođe u krugu porodice i šire familije, a srećni dobitnik novčića iz česnice ove godine bio je njen suprug Bojan.

„Ove godine smo Božić proveli u krugu porodice. Bojan je izvlačio novčić gde god da se lomila pogača. Prvo kod nas u kući, zatim u Mladenovcu i Valjevu gde smo bili u poseti familiji. Naša ćerka Ema ima puno braće i sestara, pa je samim tim bila prava žurka“, kaže Mia za Nova.rs.

Foto: Instagram/miaborisavljevic

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Slavica Ćukteraš kaže da je bilo razloga za slavlje, a novčić je pripao njenoj ćerki.

„Božić smo, kao i uvek, obeležili porodično. S obzirom na to da sam na samom početku ove godine objavila svoj šou „Slavica back to 2000’s“ koji je pobrao zaista velike simpatije publike, imali smo razlog da slavimo ovog Božića. Napokon su krenule da se dešavaju lepe stvari i nadam se da će nam ova godina biti mnogo bolja nego prošla. Dobra hrana, porodica, šta nam više treba za osmeh i dobro raspoloženje. Ovog puta je novčić iz česnice izvukla moja ćerka, znači biće mnogo igračaka ove godine“, rekla je Slavica.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bivši fudbaler Nenad Jestrović se, kako kaže, ove godine praktično po prvi put zaista odmorio.

„Mogu vam reći da sam prvi put baš onako uživao i opustio se. Pošto sam tokom svoje fudbalske karijere više bio u inostranstvu nego u Srbiji, praznik nisam toliko intimno doživljavao. Ove godine okupili smo se kod nas kući i pozvali prijatelje, pa smo baš uživali. Sinoć smo lomili česnicu i ja sam izvukao novčić koji je bio u poslednjem komadu koji sam baš ja odlomio. Nikada nismo nameštali paru nego smo izvlačili onako kako i treba“, rekao je bivši sportista, a sada fudbalski menadžer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Jestrovic (@jestrovic_nenad)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.