Karleuša sa česnicom: Iako sam ateista, učim decu tradiciji

Showbiz 07. jan. 202116:3920 komentara
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je fotografiju sa ćerkama i česnicom, navodeći da iako je ateista, decu uči da poštuju tradiciju.

PROČITAJTE JOŠ

Jelena je na fotografiji u crnoj haljini, a pored nje su njene ćerke Nika i Atina, koje zajedno sa Jelenom u rukama drže česnicu i obeležavaju današnji praznik.

Karleuša je ispod fotografije ostavila i jaku poruku, navodeći da poštuje tradiciju, iako je ateista, te da je najbitnije biti čovek. Kako je napisala, sve ostale podele su u našim glavama.

„Iako sam ateista, sa zadovoljstvom učim decu tradiciji našeg naroda ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Kosova, Crne Gore, Austrije … jer u nama teče krv svih tih naroda. Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga sa Kosova, prababa Austrijanka… šta sam onda ja? Ja sam ČOVEK. I volim i poštujem sve vere i nacije…jer kad se sve sabere i oduzme, kad je frka-mi smo svi ISTI. Jedina podela je u našim glavama. Prema tome, budite dobri LJUDI i učite svoju decu pravim vrednostima. Oni su bolja budućnost“, napisala je ona u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar