Foto: Zoran Lončarević

Srpska Adel, naša poznata pevačica Bojana Stamenov, uspela je da smrša čak 45 kilograma.

„Pošto je jedan sveopšti hajp oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenata, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Rešila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam“ započela je Stamenova obraćanje na Instagramu, te istakla da je i u prethodnom periodu radila na sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam rešila da smršam. Super mi je. Verujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savetujem im da budu dosledni“ rekla je Bojana u videu.

Poznato je da je pevačica veliki hedonista i da voli da uživa u hrani i ne želi da drži dijete, a sada je sve iznenadila transformacijom.

Pevačica je javnosti postala poznata kada je učestvovala u takmičenju „Ja imam talenat“,  a svi su 2015. godine pratili njen nastup na pesmi Evrovizije gde je predstavljala Srbiju i zauzela visoko 10. mesto.

BONUS VIDEO: Aca Sofronijević o Beoviziji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)