Ivan Fece Firči koncert Indexi i prijatelji Foto:Antonio Ahel/ATAImages

U poslednje vreme ga ne viđamo često u javnosti.

Ivan Fece Firči je srpski i jugoslovenski bubnjar i muzičar, najpoznatiji kao nekadašnji član čuvenih domaćih rokenrol grupa Lune i Ekatarine velike.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznat javnosti i kao bivši suprug Marine Perazić, u braku sa pevačicom dobio je ćerku Miju Katarinu i Lunu Mariju Fece.

Svojim učešćem u rijalitijima ostalo je i te kako zapamćen. Scene u kojima maltretira pevača Miloša Bojanića i dalje su najgledanije na popularnim platformama. Muzičar se veoma retko pojavljuje u javnosti, a nedavno je zapažen na kremaciji kolege i prijatelja Dragoljuba Đuričića.

Ivan Fece Firči Dodela nagrade Milan Mladenović. Nagrada Milan Mladenović, Silosi
Ivan Fece Firči Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Činjenica je da Firčiju godine ne mogu ništa, kao i da izgleda podjednako dobro kao i u jeku popularnosti.

Inače, Firči je ostao upamćen kao neko ko je imao sukobe sa Milošem Bojanićem.

Njihove svađe u rijalitijima „Farma“, kao i „Dvor“ bile su mučne za gledanje, jer su pale teške psovke, prozivanje porodica, kao i polivanja.

Ivan Fece Firči Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marina Perazić sa kojom ima dve ćerke i javno ga je optužila za nasilje.

„Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim“, govorila je ona za domaće medije.

Firči je, kako je govorila, umeo i da je vređa.

Marina Perazić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Onog trenutka kada sam ga prevazišla, tačnije kada sam prestala da ga volim, nisu me interesovala njegova vređanja. Bilo me je sramota i razmišljala sam o tome kako će sve to uticati na našu decu. Srećna sam, jer sam se spasla otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovo rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna da se ponašam onako kako meni prija i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi“, govorila je tada Marina Perazić.

O sukobu sa Milošem Bojanićem je tada rekao – „Bilo pa prošlo“.

„Ima jedan dobar fazon koji retko ko zna – Bojanić je vešto znao kada je kamera na nama a kada su reklame. Mi smo teoretisali da mu je neko javljao. On je vešto u trenucima kada to nije bilo očigledno gledalištu izgovarao takve gnusobe da to nije normalno. A onda kad se kamere vrate na nas mi se onda njemu suprodstavimo. Ma sjajan je on za rijaliti, dao bog da ostane u nekom do kraja života“, rekao je tada je Firči.

BONUS VIDEO: Pripreme pred koncert posvećen Dragoljubu Đuričiću