Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, E-Stock/ Milos Rafailović, E-Stock/Ivan Dobričić, E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/tik tak

Njihovi sukobi i danas se prepričavaju.

Estradne ličnosti svojevremeno su bile akteri incidenata koji su potresli javnost. Iako su podigli veliku prašinu, u nekim slučajevima do sudskog epiloga nije dolazilo.

PROČITAJTE JOŠ:

Postoje tuče poznatih ličnosti koje se i dalje pamte i prepričavaju.

Reper Stefan Đurić Rasta u društvu četvorice prijatelja navodno je pretukao Slobodana Nešovića Loku.

Stefan Đurić Rasta Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Rasta i Loka dali su iskaze u policiji, a njihove priče su se u potpunosti razlikovale. Ovaj incident privukao je veliku pažnju javnosti. Loka je naveo da je do incidenta došlo zbog nezadovoljstva izazvanog neznanjem o tome šta su zapravo autorska prava.

Jedna od najzapaženijih tuča dogodila se na „Grandu“ kada su se sukobile Mina Kostić i Indi. Njih dve su se potukle na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, kada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune.

Do sukoba je došlo kada je Mina htela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indirom. Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili.

Njih dve nikada nisu završile na sudu, a nakon incidenta samo su rešile da se ignorišu.

U rijalitiju „Dvor“ došlo je incidenta kada je netrpeljivost između Ivana Fecea Firčija i Miloša Bojanića kulminirala, pa je došlo do tuče. Poznati bubnjar je tada izgubio kontrolu, pa je ispolivao sokom svog neprijatelja, da bi ga potom gađao u glavu. Milošu je tada ukazana pomoć lekara zbog povreda oka u beogradskom Urgentnom centru.

Ivan Fece Firči Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Zvao sam advokata i rekao sam mu da pocepa tužbu protiv Firčija! On je običan beskućnik koji nigde ništa nema i neću da gubim vreme povlačeći se sa njim po sudovima. Ma, od njega je i Bog digao ruke, pa ću i ja“, rekao je jednom prilikom Bojanić koji je odustao od tužbe.

Foto:Zoran Lončarević

Na imanju u Lisoviću ozbiljno su zaratile Vendi i Zorica, ali do najvećeg incidenta došlo je u studiju gde su se pojavile obe učesnice „Farme“. Zorica je svoju suparnicu polila vodom, a Vendi je pobesnela pa ju je gađala nameštajem koji je zatekla u studiju. Vukelićevu su smirili pripadnici obezbeđenja, a Zorica se za to vreme smejala jer je uspela da je izvede iz takta.

„Ja ću da je strpam u zatvor. Može da bira, Padinjak, Sremsku Mitrovicu ili Centralni zatvor. Možda ipak Centralni zatvor, lakše mi je da joj donosim banane tamo jer sam humanista. Izdržaće tu kaznu, tamo će naučiti da svoje iskrivljene mačeve više ne upire ka meni, nego da se snishodljivo pokloni i totalno preobrazi iz korena i krene u novi život. Nadam se da će uspeti u tome, ako ne onda će ostati tamo gde je sad“, rekla je Vendi, ali do sudskog epiloga još nije došlo.

Saša Đani Ćurčić priveden zbog nasilja
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pokojni reper Dalibor Andonov Gru i bivši sportista Saša Đani Ćurčić žestoko su se potukli u rijalitiju „Parovi“. Đani i Gru brutalno su se obračunali, pa su se tako udarali pesnicama, rvali na podu, a ni obezbeđenje niije moglo da ih razdvoji. S obzirom da je Gru samo želeo da zaboravi incident, njih dvojica nisu završili na sudu.

Dalibor Andonov Gru Foto: Izvor Printskrin Youtube My People Magazin

BONUS VIDEO: Rasta prekinuo intervju zbog pitanja o Ani Nikolić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.