Anastasija Raznatovic
Anastasija Ražnatović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica je bila prinuđena da otkaže nastup u Esenu jer je pred izlazak na binu iznenada kolabirala zbog čega joj je bila ukazana medicinska pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

Da se planovi menjaju u samo nekoliko minuta, osetila je sinoć i Anastasija Ražnatović pred svoj nastup u Esenu.

Naime, u popodnevnim satima, pevačica je stigla u pratnji svoje ekipe i sve je obećavalo da će i to veče biti sjajno, kao pre desetak dana u Parizu gde je održala svoj prvi nastup u karijeri.

I ovog puta je bio plan da se uz nju na sceni pojave četiri pleasača, a pre nje je nastupila Marina Viskovic koja je već napravila atmosferu da su svi uveliko bili na nogama i čekali ćerku Cece Ražnatović da izađe na stejdž. U toku samog spremanja, Anastasiji je iznenada pozlilo, te je osetila malaksalost koja ju je dovela do kolabiranja.

Ona je bila prinuđena da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda prepisala da primi infuziju i strogo mirovanje, tako da nije bilo reči o izlasku na scenu.

Tim povodom Anastasija se oglasila sutradan u jutarnjim satima.
„Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno. Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu. Hvala vam na razumevanju i podršci“, poručila je Anastasija.

BONUS VIDEO: Zajednički intervju Cece i Viki

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar