Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs/ADIL BENAYACHE / Sipa Press / Profimedia/EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS/Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U jeku Svetskog prvenstva u fudbalu, našla se u centru pažnje i Anastasija Ražnatović. Naime, veza Cecine naslednice i srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja izazvala je mnogo pažnje.

Njih dvoje su u vezi duže od šest meseci, a u javnosti smo ih prvi put videli za pevačicin rođendan. Tada je, osim Nemanje iz Sevilje u Beograd pristigla i njegova majka Olivera i sestra Vanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Ljubav između njih cveta, te je Anastasija i otputovala u Katar kako bi podržala svog izabranika. Ipak, nedavno su se pojavile spekulacije da Ražnatovićka nije u dobrim odnosima sa svekrvom i zaovom, odnosno da su je one otpratile sa Instagrama dok i dalje prate bivšu snajku, pevačicu Sanju Vučić.

Nemanja Gudelj Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ipak, nedavno su se pojavile spekulacije da Ražnatovićka nije u dobrim odnosima sa nezvaničnom svekrvom i zaovom, odnosno da su je one otpratile sa Instagrama dok i dalje prate bivšu snajku, pevačicu Sanju Vučić.

Kako je rođena u poznatoj porodici, dvadesetčetvorogodišnja Anastasija je odmalena privlačila mnogo pažnje, pa tako i njen emotivni život. Njena prva ljubav se dogodila kada je imala samo 14 godina, a srce joj je tafa osvojio Nemanja Zalad. Anastasija je provela oko godinu dana u vezi sa sinom bivšeg Partizanovog golmana Radeta Zalada, čija je majka Gordana profesorka engleskog jezika na jednom fakultetu.

Anastasija Ražnatović Foto: Privatna arhiva

Nemanja je od Anastasije stariji šest godina, a pisalo se i da je njena majka Ceca negodovala zbog fotografija koje je njena ćerka objavljivala na društvenim mrežama, a na kojima se ljubi sa Zaladom. On se povukao iz javnosti nakon raskida sa Anastasijom, a nismo mogli ni da ih vidimo ponovo u istom društvu.

Ubrzo posle raskida sa Nemanjom, pevačica je uplovila u romansu sa Kostadinom Terzićem. Ova veza je dodatno doprinela popularnosti Cecine dece, prvenstveno zato što su Terzićeva sestra Maša i Anastasijin brat Veljko u isto vreme takođe bili u vezi. Sin generalnog direktora „Crvene zvezde“ Zvezdana Terzića i Anastasija rastali su se bez velike pompe.

Kostadin Terzić, Anastasija Ražnatović i Ceca Ražnatović Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

„Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu“, rekla je Anastasija svojevremeno.

Nekoliko godina stariji Kostadin danas vodi porodičan život. Naime, oženjen je Valentinom Lopičić, ženom koja nije javna ličnost, i imaju dva sina, Vuka i Vidaka.

Mlada pevačica nije gubila vreme, te je utehu nakon raskida pronašla pored košarkaša Miloša Teodosića. U vezi su navodno proveli tri meseca, a kako su mediji tada prenosili ,razlog za raskid je bila udaljenost. Miloš je tada bio u Rusiji, dok je Anastasija bila u Srbiji. Ipak, kao i ostale njene veze, i ova se završila bez skandala. Poznato je da se Miloš potom skrasio pored glumice Jelisavete Orašanin, kojom se oženio i sa kojom ima dvoje dece, sina Bogdana i ćerku Petru.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Foto: Antonio Ahel/ATAImages

S druge strane, Anastasija je opet uplovila u novu vezu, u kojoj je provela čak pet godina. Mnogi su mislili da će je i pred matičara i pred oltar odvesti mladi biznismen Đorđe Kuljić, pogotovo nakon vesti da su kupili stan u jednom luksuznom naselju u Beogradu, u kome su počeli i zajednički život. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je za vreme školovanja Kuljić delio stan sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, Anjom Valente.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić Foto: E-stock

„Ne znam kad će ta svadbena zvona, moram prvo da budem verena, tako da to morate njega da pitate. Polako idemo. Sad smo napravili taj veći korak, preseleili smo se u novi stan. Uživamo i lepo nam je, ne žurimo nigde. Mladi smo i nek sve ide svojim tokom. Nemam sad potrebu da ti ozvaničavam papirom“, rekla je pevačica 2021. godine, a usledio je raskid sa Kuljićem.

Još veći šok je usledio nakon što je Đorđe viđen sa Milom Radojević, sestrom Anastasijine bliske prijateljice Nikolije, sa kojom je Kuljić takođe navodno svojevremeno bio, kako je pisao „Kurir“. Iako ove glasine nisu potvrđene, Anastasija je rekla da joj ne smeta ukoliko je u pitanju istina.

U međuvremenu se i njen brat Veljko oženio Bogdanom Rodić sa kojom čeka drugog sina, ali izgleda da se Anastasiji ne žuri, te je i sama naglasila da joj karijera trenutno primarna. A sudeći po fotografijama sa Gudeljom i činjenici da mnogo vremena provodi kod njega u Sevilji, ova veza je veoma ozbiljna.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović na Hello žurki

Komentari

Svi komentari (0)